Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakby była "tylko" do minimalnego mnożnika to musiałaby być dużo wyższa podwyżka niż obecnieKtoś ma już z was wyliczenia tej podwyżki łącznie z modernizacją? Będzie podniesiona tylko do minimalnego wskaźnika? Czy kwotowo?
Co za pytanie? Nawet te 65% będzie w każdej izbie inne, a podział 30% i 5% będzie już indywidualny i też wg izbowych uzgodnień.Ktoś ma już z was wyliczenia tej podwyżki łącznie z modernizacją? Będzie podniesiona tylko do minimalnego wskaźnika? Czy kwotowo?
U nas chyba ciągle liczą...Czytałem forum policyjne. Oni już dostali z wyrównaniem. Średnio 200-400 złotych netto z wyrównaniem. Są zachwyceni!!!!
Pomazyc fajna rzecz.ale 3mam kciuki za finiszIAS Lublin z tego kalkulatora co udostępnili wychodzi +- 1000 pln brutto z modernizacją i plus stazowe. Ale to tylko wyliczenia a jak będzie tego nie wiem. A i im mniejszy mnoznik na stanowisku tym większą podwyżka z tych 30%
Najwyższe podobno w warmińsko-mandżurskimW Rzeszowie chyba jeszcze mniejsze mnożniki niż w Lublinie....
Niestety to prawda, smutna prawda.W Rzeszowie chyba jeszcze mniejsze mnożniki niż w Lublinie....
Jak zobaczę to uwierzę, już tak mam po 30 latach w tej 'firmie'Twoje życzenie może tez się spełni. Maja wzrosnąć uposażenia do jednakowego minimum