Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nasi piszą tylko listy, które lądują w koszu na etapie pani predysponującej korespondencję.A u nas temat podwyżek umarł już. Niby porozumienia podpisane, w intranecie ogłoszone a daty ich wypłaty, poza enigmatycznym stwierdzeniem, że w kwietniu, jak nie było - tak nie ma.
Bez nerwów, po prostu wsparłeś "fundusz zdrowia narodowego"Dzięki "Polskiemu Ładowi" i 13-tce dostałem 600 zł mniej na wypłacie za marzec. Świetnie. Złodzieje!!!
A w czarnej d... niestetyPodwyżki dla żołnierzy. Szef MON podpisał rozporządzenie
Szef MON Mariusz Błaszczak podpisał rozporządzenie w sprawie podwyżek dla żołnierzy Wojska Polskiego. Wynagrodzenia wzrosną średnio o 676 zł i będą wypłacone z wyrównaniem od stycznia - poinformował w piątek w mediach społecznościowych minister Mariusz Błaszczak.praca.gazetaprawna.pl
A nasze rozporządzenie gdzie ?
"w czasie wojny były ważniejsze rzeczy niż jakieś tam rozporządzenia"Podwyżki dla żołnierzy. Szef MON podpisał rozporządzenie
Szef MON Mariusz Błaszczak podpisał rozporządzenie w sprawie podwyżek dla żołnierzy Wojska Polskiego. Wynagrodzenia wzrosną średnio o 676 zł i będą wypłacone z wyrównaniem od stycznia - poinformował w piątek w mediach społecznościowych minister Mariusz Błaszczak.praca.gazetaprawna.pl
A nasze rozporządzenie gdzie ?
U mnie jest mniej o 500 zł nettoDzięki "Polskiemu Ładowi" i 13-tce dostałem 600 zł mniej na wypłacie za marzec. Świetnie. Złodzieje!!!
to pewnie skutek polskiego ładu miesiąca 13 z pensjąU mnie jest mniej o 500 zł netto
A mamy już kwiecień?A u nas temat podwyżek umarł już. Niby porozumienia podpisane, w intranecie ogłoszone a daty ich wypłaty, poza enigmatycznym stwierdzeniem, że w kwietniu, jak nie było - tak nie ma.
wasze?@Sillene A jest już Wasze rozporządzenie? Rezerwa ma być przekazana do 10.04. Ale 3500 zmian do wynagrodzenia w jedną noc się nie zrobi.
W przyrodzie nic nie ginie...Dzięki "Polskiemu Ładowi" i 13-tce dostałem 600 zł mniej na wypłacie za marzec. Świetnie. Złodzieje!!!
Moja emotka nie dla,, ulewam się,, ale dla całości wpisu. No właśnie co mają koledzy nasi z tego że pracują na granicy z państwami ogarniętymi wojna? Żałośnie to brzmi jeśli bierzemy pod uwagę dramat Ukraińców ale skoro za polski ład jest 1000 to co dla naszych?W przyrodzie nic nie ginie...
Tysiaka brutto dostaną skarbowcy za obsługę Płaskiego Ładu.
Który jest do dupy, bo od lipca już go nie będzie.
A sytuacja na granicy wschodniej ile będzie trwała??
Pytam się co dostaną nasi koledzy celnicy za szlabanem 'Granica RP' ??
Ten KAS to kuźwa jakiś dramat.
Sorry Ariadna, ulewa mi się.