Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skąd taka informacja?Jasne ludwinski ponoc w tej materii proponuje 2 pol czerwca powodzenia
Ja mam pytanie czy ZZ Celnicy byl sygnatoriuszem porozumienia dot. podzialu srodkow w 2020 z MF wspolnie innymi ZZ? Pamietajmy, co by nie myslec, ze sa tez inne ZZ strona tego porozumienia, z ktorymi pomimo uprzedzen nalezaloby rozpoczac rozmowy dla dobra srodowiska.
Skąd taka informacja?
Ostatnio zbyt wiele wypowiedzi orbituje wokół "ponoć", "podobno", "tata Marcina powiedział".
Mam prośbę, jeśli ktoś coś już mówi, niech poda źródło skąd takową informacje bierze, bo potem zaczyna się masowa histeria odnośnie plotek, których źródła i prawdziwości w zasadzie nie da się ustalić.
Z tego co wiem, porozumienie wskazywało czas w jakim wypłaty podwyżek z modernizacji powinny być wypłacone i było to 3 miesiące od podpisania przez PAD ustawy budżetowej, ale nigdzie nie znalazłem informacji, żeby jakikolwiek związek proponował podwyżki w jak najpóźniejszym terminie.
Punkt 3 porozumienia:Podaj źródło
Bardzo dobrze, trzeba o tym mówić.Czekają nas "niepokoje społeczne w KAS"? Związkowcy walczą o podwyżki
Nie wszyscy polscy funkcjonariusze mają szansę na wypłatę podwyżek do 10 kwietnia br. Jak informują bowiem związkowcy z Celnicy PL, w "Służbie Celno-Skarbowej nie rozpoczął się nawet proces uzgodnień, a Ministerstwo Finansów wielokrotnie zmieniało zdanie odnośnie tego jak ten proces miałby...www.infosecurity24.pl
Zawodowy związkowcu, weź się do roboty, bo ludzie nie będą płacić Ci na emce za Twoje wypociny
Zadając takie pytanie na Forum, spaliłbym się ze wstydu - przy usiłowaniu składania
temu Związkowi jakichkolwiek, nawet najcudowniejszych pomysłów!
Żądając czegokolwiek, należałoby mieć choć blade pojęcie o rzeczywistości, a także
na BIEŻĄCO przejawiać odrobinę zainteresowania sprawami zawodowymi ...
Zawodowy związkowcu, weź się do roboty, bo ludzie nie będą płacić Ci na emce za Twoje wypociny
...
A płacisz składki na zz? To wystartuj w wyborach na przew zoi i wtedy się wykaż...
...
Wydaje mi się że jesteś nosicielem, ale nie koronawirusa tylko głupoty i chamstwa. Radziłbym izolację dla dobra ogółu, a i Tobie to wyjdzie mam nadzieję dobrze na zdrowie psychiczne.Zawodowy związkowcu, weź się do roboty, bo ludzie nie będą płacić Ci na emce za Twoje wypociny
Miałem nie pisać ale muszę.
Pan Sławomir Siwy pisze pod własnym imieniem i nazwiskiem. Mogę się z nim zgadzać lub nie., ale jego wypowiedzi są zawsze na jakimś merytorycznym poziomie.
Natomiast jakiś bolo i jakiś cat wypowiadają się w każdym temacie, bronią jeden drugiego, obrażają wszystkich.
Siostry syjamskie???
Jeden wie co drugi myśli.
Serio.
Wy pełnicie gdziekolwiek, jakąkolwiek służbę ???
chyba na forum tylko i zdalnie.
Bardzo fajny artykuł, słuszna droga. Trzeba walczyć przede wszystkim o sprawiedliwość i równe traktowanie względem służb, które stoją na pierwszej linii frontu.Czekają nas "niepokoje społeczne w KAS"? Związkowcy walczą o podwyżki
Nie wszyscy polscy funkcjonariusze mają szansę na wypłatę podwyżek do 10 kwietnia br. Jak informują bowiem związkowcy z Celnicy PL, w "Służbie Celno-Skarbowej nie rozpoczął się nawet proces uzgodnień, a Ministerstwo Finansów wielokrotnie zmieniało zdanie odnośnie tego jak ten proces miałby...www.infosecurity24.pl
Etatowi związkowcy to prawie jak zawodowi partyjniacy przyjacielu bucu, radziłbym Ci wyhamować zbędne słownictwo. Miłego.Ty bezczelny bucu!
Znasz cata?
Jaki zawodowy związkowcu?
Co masz do związkowcòw na etacie?
Etat Sławka ci wadzi?
Skąd sugestia że cat nie pracuje?
Komu płacisz emkę?
Na pewno nie catowi i mi też nie będziesz.
Cisną mi się na usta same inwektywy na taki post, ale się powstrzymam...
A płacisz składki na zz? To wystartuj w wyborach na przew zoi i wtedy się wykaż...
Co za bezczelna poza, płacę to wymagam...
Jeżeli płacisz skĺładki na celnicy.pl i uważasz że to pieniądze zmarnowane albo że daje ci to prawo żądania czegokolwiek to napisz nr konta to ci zwròcę
W celnikachpl nie potrzebujemy takich buców i roszczeniowych egoistów
Etatowi związkowcy to prawie jak zawodowi partyjniacy przyjacielu bucu, radziłbym Ci wyhamować zbędne słownictwo. Miłego.