For WhomPoleam książkę Komu Bije Dzwon Melallica to Nam dala Whom the bells tolls.
For Whom the bell tolls I supposePoleam książkę Komu Bije Dzwon Melallica to Nam dala Whom the bells tolls.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
For WhomPoleam książkę Komu Bije Dzwon Melallica to Nam dala Whom the bells tolls.
For Whom the bell tolls I supposePoleam książkę Komu Bije Dzwon Melallica to Nam dala Whom the bells tolls.
Ludzie, przeczytajcie jeszcze raz pismo Szefowej i powiedzcie w którym miejscu napisała, ze podwyżki będą po pandemii?Masakra jakaś. Zamiast jak najszybciej podzielić podwyzki to moze po pandemii. No ludzie... Blaszczak na Twitterze swobodne pisze o podwyżkach a nasza szefowa aby od sobie...Bareja by lepiej tego nie wymyślili
A później do końca roku?Zostaje nam chyba poczekać do końca kwietnia...
Trzeba było wcześniej wystąpić do DIAS o równy podział podwyżki z ustawy modernizacyjnej, związki jednak wolały proponować jakieś durne algorytmy i debilne widełki wiekowe. Dlatego teraz nikt nic nie dostanie.
Skoro takie jest podejście do sprawy, to ja teraz czekam i to najpóźniej do końca kwietnia na podwyżkę z tytulu podniesienia kwoty bazowej i zwłaszcza na ta z tytułu modernizacji. Przyjrze sie tez temu jak bardzo docenia mnie mój przełożony wysokoscią premii za 1szy kwartał trwania dzien w dzien na posterunku i walki z virusem. Jeśli bedzie słabo w którymkolwiek z ww punktów punktów to dziękuje za współpracę i wybieram siedzenie w domu"Liczę na Państwa wyrozumiałość i podkreślam,że po okresie pandemii powrócimy do bezpośredniego dialogu pomiędzy kierownictwem KAS a organizacjami związków zawodowych w najistotniejszych sprawach dla pracowników i funkcjonariuszy" Czyli temat podwyżek po pandemii?Kiedy?Za pół roku albo może później?
Ale przyznasz, że tam rozbieżności (do kilkudziesięciu złotych brutto) są lepsze niż w propozycji naszego związku.Napisz do mf
Coś mniej durnego niż po równo
W sg masz po równo? Nie
W policji masz po równo? Nie
Z takimi pytaniami to pod inny adres, jest tam regularnie podgrzewany temat, kiedy i po ile. Taki jeden jest co statystyki robi ile odwiedzin jest.Hmmm a czy ktos slyszal o nagrodach kwartalnych?
Mam identyczny plan.Skoro takie jest podejście do sprawy, to ja teraz czekam i to najpóźniej do końca kwietnia na podwyżkę z tytulu podniesienia kwoty bazowej i zwłaszcza na ta z tytułu modernizacji. Przyjrze sie tez temu jak bardzo docenia mnie mój przełożony wysokoscią premii za 1szy kwartał trwania dzien w dzien na posterunku i walki z virusem. Jeśli bedzie słabo w którymkolwiek z ww punktów punktów to dziękuje za współpracę i wybieram siedzenie w domu
Biorąc pod uwagę obecną sytuację podejrzewam że nagród nie będzie (pamiętacie jak budowaliśmy terminal w Świecku za Sekuły?). Ale w porównaniu ze skarbówką brak premii nas mniej zaboli.Hmmm a czy ktos slyszal o nagrodach kwartalnych?
Hmmm a czy ktos slyszal o nagrodach kwartalnych?
co to znaczy budżetówki ?Plotka głosi, że budżetówki też nie dostaniemy.
A po wyborach prezydenckich od maja mamy dopłacać do możliwości przyjścia do służbyPlotka głosi, że budżetówki też nie dostaniemy.