U mnie na przelewie wpisane, że wyrównanie za luty, kwota 115 zł. Przy pensji funka. starszego specjalisty ok 3900 to nie jest to napewno 6 procent9
Podwyżki wypłacone w IC Warszawa na razie za styczeń i luty.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie na przelewie wpisane, że wyrównanie za luty, kwota 115 zł. Przy pensji funka. starszego specjalisty ok 3900 to nie jest to napewno 6 procent9
Podwyżki wypłacone w IC Warszawa na razie za styczeń i luty.
U mnie na przelewie wpisane, że wyrównanie za luty, kwota 115 zł. Przy pensji funka. specjalisty scs ok 3900 to nie jest to napewno 6 procent
Trzeba dobrze liczyć. Słyszałem, że będą wypłacać kilkoma przelewami. Tak przynajmniej IAS Poznań ma mieć. Na razie jeszcze nic nie wypłacili. Do 10 za dużo czasu nie ma.no to świetnie
miało być 6%, jest 3%
miało być za 2 miesiące, jest za 1
bawmy się tak dalej.....
Przypomnij sobie, że podwyższenie jest z dwóch, odrębnych źródeł.U mnie na przelewie wpisane, że wyrównanie za luty, kwota 115 zł. Przy pensji funka. starszego specjalisty ok 3900 to nie jest to napewno 6 procent
Ja tylko styczeń dostałam czy to będą 2 przelewy ?A dlaczego 3%?
Jeszcze wczoraj był (druga strona "Komunikaty")... sprawdź dokładnieW Warszawie 3 czerwca pojawił się na stronie komunikat że 5 wyrównanie za styczeń i luty 9 kontrolerskie a 10 pozostałe trzy miesiące. Potem szybko ten komunikat zniknął . Trzeba będzie japoński kalkulator mieć żeby pododawać poodejmować podzielić a i tak nie będzie można wyjść na swoje
Znawca Zdzisiu, co pewnie stempelki przybijał za papierach handlarzom samochodów, którzy dziesiątki umów dzielnie zgłaszali w Urzędzie, a każda pomiędzy Niemcem i inną osobą (tego nie widział) lub wielki tropiciel z plombą w ręku na porannym nalewie., aż mu żyłka pęka od wiedzy, doświadczenia, honoru i bufonady. Nie będę reszty wymieniała, co by kolki ze śmiechu nie dostać. Taki mały, niedowartościowany Kapica2Ale one robiły bardzo ważne ściśle tajne rzeczy są mandrzejsi bardziej wyszkoleni i merytoryczni dzięki nim ta służba będzie miała wyższy poziom i światowy prestiż nie widzisz tego kolego , oni stanowczo za mało dostali przy konsolidacji organów skarbowych stanowczo...
Minimum realne : 6% z 3100 zł = 186 zł , do tego dodać minimum na etat 96 zł => 186 + 96 = 282 zł brutto
Ja też w Wawie i dostałem wyrównania za styczeń i za luty (po dwa przelewy za każdy miesiąc).W Warszawie zapłacili tylko dwa razy za luty? A kiedy za styczeń?