No jak to gdzie, skamle o pracę w LondynieA ja się pytam gdzie w tym czasie był nasz pan minister?
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No jak to gdzie, skamle o pracę w LondynieA ja się pytam gdzie w tym czasie był nasz pan minister?
Znaczy się, znowu dostaną najbardziej elastyczni moralnie...Z pisma wynika że druga cześć podwyżki ma być dla a.) najbardziej kompetentnych b.) dla najmniej zarabiających (w danej komórce)
Jak to podzieli każdy z DIAS jest wielką niewiadomą. Wiele izb jeszcze nie zaczęło procedowania w tej sprawie a za 1,5 miesiące ma być wypłacone 3%.
Najmniej zarabiających w przypadku gdy zarabiali najmniej bez uzasadnienia. Czyli przyznanie podwyżki najmniej zarabiającemu to przyznanie się, że wcześniej zarabiał mało bez powodub.) dla najmniej zarabiających (w danej komórce)
Przeciętnie169 zł na równanie kominów. To jak splunięcie w twarz.
Jeszcze żeby te 169 zł rzeczywiście trafiło tam gdzie trzeba...
Tu już nawet żartować przy tym się nie chce......podejrzewam, że w tym nastroju w naszym środowisku nie jestem samaNo jak to gdzie, skamle o pracę w Londynie
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Etaty to się zmniejszyły setkami odejśc na emeryturę. na przestrzeni 06.2019 a 07.2020. Swojadrogą ciekawe ilu funków w tym okresie odeszło na emki a ilu nowych zostało przyjętych do służby. Niezłe temat na zapytanie publiczne w dobie T4.0Ma to się nijak do projektu uchwały modernizacyjnej.
Próbują nas okraść z uchwały modernizacyjnej a termin 15 lub 31 lipca jest związany tylko i wyłącznie z tym, że nie wiadomo czy Duduś wygra w pierwszej czy w drugiej turze. Jak tylko będzie po wyborach to się dowiemy, że "deficyt jest znacznie większy niż przypuszczano i trzeba ratować finanse publiczne. Podwyżki będą sfinansowane zmniejszeniem etatów o 10%".
Zgadzam się, aczkolwiek z tego co widzę w portalu nie mam co liczyć na takie "kokosy" jak 200 zł netto...Z obiecanych 800 dla wielu zakończy się na 200 netto , porażka