Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie będziemy siedzieć cicho. Zostały podjęte kroki dzielne Z.Z. a jest ich chyba ze 100 będą pisać w tej sprawie pisma.Czy w związku z brakiem podwyżek zostały podjęte jakieś kroki, jakieś działania? Czy będziemy dalej siedzieć cicho i się przyglądać jak kolejny raz ktoś nam pokazuje środkowy palec?
... pisanie tu nic nie da trzeba zrobić rozpierducheNie będziemy siedzieć cicho. Zostały podjęte kroki dzielne Z.Z. a jest ich chyba ze 100 będą pisać w tej sprawie pisma.
I nie odbierają od razu telefonów, tylko oddzwaniają!Słyszałem, że niektórzy już zaczęli protest!!! I to ci co są na zdalnej. Na początek odłączyli się od sieci .... aaaale co godzinę sprawdzają czy kierownik do nich nic nie napisał Przestańcie mnie rozśmieszać. Nawet nie chce mi się rozwijać wątku.
A co robią w tym czasie Celnicy? Wypisują głupoty na forum.I nie odbierają od razu telefonów, tylko oddzwaniają!
Słyszałem, że niektórzy już zaczęli protest!!! I to ci co są na zdalnej. Na początek odłączyli się od sieci .... aaaale co godzinę sprawdzają czy kierownik do nich nic nie napisał Przestańcie mnie rozśmieszać. Nawet nie chce mi się rozwijać wątku.
Ty tylko słyszałeś. Widocznie masz coś ze słuchem. Na szczęście są systemy w których zostaje ślad wykonanej pracy i każdy przełożony ma możliwość podglądu, oceny i raportowania. Ty widocznie jesteś zbędnym elementem po którym nie ma śladu.Słyszałem, że niektórzy już zaczęli protest!!! I to ci co są na zdalnej. Na początek odłączyli się od sieci .... aaaale co godzinę sprawdzają czy kierownik do nich nic nie napisał Przestańcie mnie rozśmieszać. Nawet nie chce mi się rozwijać wątku.
Miałem się rozpisać, ale w sumie to mi się nie chce. I tak wyjdzie na moje. Niestety. Żadnego protestu nie uskutecznimy i tyle.
Natomiast wszechwiedzący i wielce elokwentny katowicki kotku trafiasz kulą w płot. Chcesz to mnie szukaj i to nie po mailu tylko po korytarzu....
A swoją drogą ciekaw jestem czy nasz przewodniczący wykasuje znów kilka postów bo mu się dyskusja nie spodoba. Choć wątpię bo przecież największy agresor włączył się kiciusiowi a jemu wszystko tu wolno
Słyszałem, że niektórzy już zaczęli protest!!! I to ci co są na zdalnej. Na początek odłączyli się od sieci .... aaaale co godzinę sprawdzają czy kierownik do nich nic nie napisał ...
Do niektórych to trzeba pisać dużymi literami i powoli. Szkoda.Ty tylko słyszałeś. Widocznie masz coś ze słuchem. Na szczęście są systemy w których zostaje ślad wykonanej pracy i każdy przełożony ma możliwość podglądu, oceny i raportowania. Ty widocznie jesteś zbędnym elementem po którym nie ma śladu.
Miałem się rozpisać, ale w sumie to mi się nie chce. I tak wyjdzie na moje. Niestety. Żadnego protestu nie uskutecznimy i tyle.
Natomiast wszechwiedzący i wielce elokwentny katowicki kotku trafiasz kulą w płot. Chcesz to mnie szukaj i to nie po mailu tylko po korytarzu....
A swoją drogą ciekaw jestem czy nasz przewodniczący wykasuje znów kilka postów bo mu się dyskusja nie spodoba. Choć wątpię bo przecież największy agresor włączył się kiciusiowi a jemu wszystko tu wolno
A może tak mały rachunek sumienia przed kolejną wizytą w kościele??Dalej błądzisz. Ale dziękuję Ci że w tych ciężkich czasach potrafisz mnie rozbawić.
Zarobki w wojski w 2020, to tylko zasadnicze, należy doliczyć staż, za stopień i inne:
czyli u nas ma tak większość ! w wojsku ponad tymi stopniami jest 16 wyższych. To pokazuje jak oni nas traktują u góry ! Mają w d..
- szeregowy: 3650 zł brutto,
- starszy szeregowy: 3720 zł brutto,
- kapral: 4140 zł brutto,
- starszy kapral: 4190 zł brutto,
- plutonowy: 4240,00 zł brutto,
- sierżant: 4440 zł brutto