Petroniusz
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 49
Koniec ZZ Celnicy pl już blizki. Może nie bo zostanie zarząd i kilkunastu skarbowców zpisanych dla zabawy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ty nie zamierzasz, a ja może tak mówisz o sobie w 3 osobie ja bolszewikNie zamierzamy łożyć na skarbowców.
Grunt, źe Ci obecni skarbowcy zbierali podpisy pod ustawa emerytalną byś teraz ty śmieciu mógł się rajcować emeryturą mundurową.Nie zamierzamy łożyć na skarbowców.
Śmici szukaj w rodzinie. Ale nie będę nabijał się z kaleki.Grunt, źe Ci obecni skarbowcy zbierali podpisy pod ustawa emerytalną byś teraz ty śmieciu mógł się rajcować emeryturą mundurową.
Trochę przerobione ale pasuje do ciebie Petriniusz jak ulał.
Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić pańskie postępowanie.
Pan się nie kwalifikuje nawet do sądu dla ludożerców, buszmenie. W moich oczach jest pan nędznym gadem, omyłkowo tylko nazywanym człowiekiem, panie Petroniuszu. Niech pan stąd wyjdzie, bo ja nie mogę na pana patrzyć, bydlaku.
Oczywiście masz 100% racji tak jak większość funkcjonariuszy.Priorytetem zarówno związku, jak i wszystkich funkcjonariuszy powinno być równanie praw i wszelkich innych rzeczy z innymi Służbami mundurowymi. Mamy taki sam rygor i odpowiedzialność. Nie widzę powodu aby tylko dlatego że Skarbowcy płacą większe składki mamy być gorzej traktowani. Dzisiaj nam zabiorą 50 zł jutro 500. Nie możemy do tego dopuścić ze wszelką cenę. Cenę nawet zmniejszenia podwyżek cywilom.
Nie nie będę pisał jak. Ale nie płacz że jesteś traktowany jak ubogi krewny w rodzinie służb mundurowych.ZZ Celnicy.pl jest związkiem funkcjonriuszy S-CS, jak również pracowników cywilnych KAS [nie mówię, że mi się to podoba]. Żaden pierdzioniusz nie będzie nam mówił jak mamy działać, pewnie wysłannik mf.
Śmieci szukaj w rodzinie.Grunt, źe Ci obecni skarbowcy zbierali podpisy pod ustawa emerytalną byś teraz ty śmieciu mógł się rajcować emeryturą mundurową.
Trochę przerobione ale pasuje do ciebie Petriniusz jak ulał.
Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić pańskie postępowanie.
Pan się nie kwalifikuje nawet do sądu dla ludożerców, buszmenie. W moich oczach jest pan nędznym gadem, omyłkowo tylko nazywanym człowiekiem, panie Petroniuszu. Niech pan stąd wyjdzie, bo ja nie mogę na pana patrzyć, bydlaku.
Jak jestem traktowany, wiem sam. Z pewnością typ o stażu 2 mce nie będzie mnie tego uczył. Teraz chłopczyku walczysz o prawa funków. A gdzie byłeś w 2008, 2012, 2016? Nie przypominam sobie żadnej twojej aktywności. Skąd taka aktywność nagle?Nie nie będę pisał jak. Ale nie płacz że jesteś traktowany jak ubogi krewny w rodzinie służb mundurowych.
Tam gdzie wszyscy ideowcy. Ma barykadach kmiocie.Jak jestem traktowany, wiem sam. Z pewnością typ o stażu 2 mce nie będzie mnie tego uczył. Teraz chłopczyku walczysz o prawa funków. A gdzie byłes w 2008, 2012, 2016? Nie przypominam sobie żadnej twojej aktywności. Skąd taka aktywność nagle?