Morawieckiego zastąpi Brudziński?Co macie zamiar zrobić w wypadku, gdy przed otrzymaniem podwyżki zmieni się rząd?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Morawieckiego zastąpi Brudziński?Co macie zamiar zrobić w wypadku, gdy przed otrzymaniem podwyżki zmieni się rząd?
Nic, podwyżkę przyjmę i będę uczciwie i sumiennie pracował dla nowego rządu. Tak jak pracowałem gdy rządziło SLD, AWS, UW, KLD, PSL, PiS, PO ... .
Kto Ci powiedział, że nowy zrealizuje obietnice starego ???
A w którym miejscu Mały pisał jako kobieta, czy ew. Inna płećbo przez przytoczony wpis nie mogę tego stwierdzić..
Wybacz, ale z powyższego także nie wynika Twoja płeć ...
Odp.:
https://celnicy.pl/showthread.php/15545-Bareja-po-przemysku?p=171649&viewfull=1#post171649
Te 408 to dotyczy mundurowych czy sweterków?JeŚli zrobią to uczciwie tak jak deklarują to wychodzi 408 zł na rękę. W sensie że o tyle większy wpływ miesięczny w roku 19 w stosunku do grudnia 18. W tym już podwyżka 2,3 procent.
Obliczenia jako sweterek, zapomnialem o 13 proc. Czyli funki 473.Te 408 to dotyczy mundurowych czy sweterków?
Pozostałe osiem.
O tym, że te dwa są najważniejsze to nie ja zdecydowałem 2 tysiące lat temu:
EWANGELIA
Jeden z uczonych w Piśmie podszedł do Jezusa i zapytał Go:
"Które jest pierwsze ze wszystkich przykazań?"
Jezus odpowiedział:
"Pierwsze jest:
"Słuchaj, Izraelu, Pan Bóg nasz jest jedynym Panem. Będziesz miłował Pana, Boga swego, całym swoim sercem, całą swoją duszą, całym swoim umysłem i całą swoją mocą".
Drugie jest to:
"Będziesz miłował swego bliźniego jak siebie samego".
Nie ma innego przykazania większego od tych".
Rzekł Mu uczony w Piśmie:
"Bardzo dobrze, Nauczycielu, słusznie powiedziałeś, bo Jeden jest i nie ma innego prócz Niego. Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego jak siebie samego znaczy daleko więcej niż wszystkie całopalenia i ofiary".
Jezus, widząc, że rozumnie odpowiedział, rzekł do niego:
"Niedaleko jesteś od królestwa Bożego".
I nikt już nie odważył się Go więcej pytać.
Słowa Ewangelii [Mk 12, 28b-34]
KATECHIZM
Najważniejsze przykazania brzmią następująco:
"Będziesz miłował Pana Boga twego ze wszystkiego serca twego i ze wszystkiej duszy twojej i ze wszystkiej myśli twojej. To jest największe i pierwsze przykazanie. A drugie podobne jest jemu:
Będziesz miłował bliźniego twego jako siebie samego". (*Mat. 22, 37-39).
http://katechizm-wiara.blogspot.com/2012/06/235-wymien-dwa-najwazniejsze.html
Byłeś u komunii?
Czy komunistą?
Też jestem za tym!
"Będziesz miłował Pana Boga, a bliźniego swego jak siebie samego" - to są dwa najważniejsze przykazania Boże.
Nie można siać nienawiść wobec bliźniego?![]()
Jaka obłuda
Tak pisze gość któremu wośp owsiaka wadzi
10 minut po nieładnym poście na skarbowcach składa życzenia
Przebrał się diabeł w ornat i do mszy służy
A nie było przypadkiem tak, że ugrali te 2,3% i byli cali szczęśliwi. O nic więcej nie chcieli walczyć.... A teraz wielkich bohaterów udają