Morawieckiego zastąpi Brudziński?Co macie zamiar zrobić w wypadku, gdy przed otrzymaniem podwyżki zmieni się rząd?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Morawieckiego zastąpi Brudziński?Co macie zamiar zrobić w wypadku, gdy przed otrzymaniem podwyżki zmieni się rząd?
Nic, podwyżkę przyjmę i będę uczciwie i sumiennie pracował dla nowego rządu. Tak jak pracowałem gdy rządziło SLD, AWS, UW, KLD, PSL, PiS, PO ... .
Kto Ci powiedział, że nowy zrealizuje obietnice starego ???
A w którym miejscu Mały pisał jako kobieta, czy ew. Inna płeć bo przez przytoczony wpis nie mogę tego stwierdzić..
Wybacz, ale z powyższego także nie wynika Twoja płeć ...
Odp.:
https://celnicy.pl/showthread.php/15545-Bareja-po-przemysku?p=171649&viewfull=1#post171649
Te 408 to dotyczy mundurowych czy sweterków?JeŚli zrobią to uczciwie tak jak deklarują to wychodzi 408 zł na rękę. W sensie że o tyle większy wpływ miesięczny w roku 19 w stosunku do grudnia 18. W tym już podwyżka 2,3 procent.
Obliczenia jako sweterek, zapomnialem o 13 proc. Czyli funki 473.Te 408 to dotyczy mundurowych czy sweterków?
Pozostałe osiem.
O tym, że te dwa są najważniejsze to nie ja zdecydowałem 2 tysiące lat temu:
EWANGELIA
Jeden z uczonych w Piśmie podszedł do Jezusa i zapytał Go:
"Które jest pierwsze ze wszystkich przykazań?"
Jezus odpowiedział:
"Pierwsze jest:
"Słuchaj, Izraelu, Pan Bóg nasz jest jedynym Panem. Będziesz miłował Pana, Boga swego, całym swoim sercem, całą swoją duszą, całym swoim umysłem i całą swoją mocą".
Drugie jest to:
"Będziesz miłował swego bliźniego jak siebie samego".
Nie ma innego przykazania większego od tych".
Rzekł Mu uczony w Piśmie:
"Bardzo dobrze, Nauczycielu, słusznie powiedziałeś, bo Jeden jest i nie ma innego prócz Niego. Miłować Go całym sercem, całym umysłem i całą mocą i miłować bliźniego jak siebie samego znaczy daleko więcej niż wszystkie całopalenia i ofiary".
Jezus, widząc, że rozumnie odpowiedział, rzekł do niego:
"Niedaleko jesteś od królestwa Bożego".
I nikt już nie odważył się Go więcej pytać.
Słowa Ewangelii [Mk 12, 28b-34]
KATECHIZM
Najważniejsze przykazania brzmią następująco:
"Będziesz miłował Pana Boga twego ze wszystkiego serca twego i ze wszystkiej duszy twojej i ze wszystkiej myśli twojej. To jest największe i pierwsze przykazanie. A drugie podobne jest jemu:
Będziesz miłował bliźniego twego jako siebie samego". (*Mat. 22, 37-39).
http://katechizm-wiara.blogspot.com/2012/06/235-wymien-dwa-najwazniejsze.html
Byłeś u komunii?
Czy komunistą?
Też jestem za tym!
"Będziesz miłował Pana Boga, a bliźniego swego jak siebie samego" - to są dwa najważniejsze przykazania Boże.
Nie można siać nienawiść wobec bliźniego?
Jaka obłuda
Tak pisze gość któremu wośp owsiaka wadzi
10 minut po nieładnym poście na skarbowcach składa życzenia
Przebrał się diabeł w ornat i do mszy służy
A nie było przypadkiem tak, że ugrali te 2,3% i byli cali szczęśliwi. O nic więcej nie chcieli walczyć.... A teraz wielkich bohaterów udają