Dobry, wieczór wszystkim!Ja tym raze głównie do
Luke'a Skywalker'a Miło mi, że się do mnie przyznajesz Synu, więc pozwolę sobie na zwracanie się do Ciebie właśnie w tej formie, czyli per Ty...mam nadzieję, że nie poczujesz sie urażony tą spoufałością, ale w końcu jesteśmy przecież rodziną
..widzę też :shock: ,że rodzina w komplecie, albowiem dołączyła do nas Twoja matka :lol:
Amidala! Moja droga, liczę na to, że czas obszedł się z Tobą łaskawie i z biegiem lat nie upodobniłaś się fizycznie do mnie :?: :lol:
Synu, pisząc o opcjach politycznych miałem na myśli fakt, iż przy zmianie ekipy rządzącej, wymieniane są również osoby na wszyskich intratnych stołeczkach, czyli była Unia Wolności, to na stołeczku był DJ, nastała era SLD, to pojawił się Czesław Stary, do władzy dorwał się psychopatyczny PIS, to stołeczki oddane Moskicie, a teraz Kapslowi.
Nie potrafię się niestety ustosunkować do Twoich rozważań na temat szeroko pojętej ekipy operacyjnej, ponieważ to nie mój rewir :wink: Zdarzało mi się miewać sporadyczne kontakty z Bieniem i Waldemarem i nigdy nic złego z ich strony mnie nie spotkało, ale doświadczenia moje w tym zakresie zbyt marne, by się rozwodzić na ten temat
Co do Pyrka, czy też jak nijaki Father sugerował Pani Pyrkowej..szkoda, że zniknął/ęła
Ktoś pewnie z obecnej ekipy chyba odkrył tożsamość tej osoby i możliwe, że w związku z tym ma problemy..szkoda..wielka
Cóż..po 15.12, mój drogi Synu, będzie nowa miotła i nowe porządeczki, mam nadzieję, że jeszcze dożyję :?: :!: A co do MeNeLa..rozczarowałeś mnie swoim deklarowanym cierpieniem, spowodowanym jego nieobecnością :x Jak dla mnie może w ogóle się nie pojawiać, przynajmniej moje poczucie estetyzmu i zdanie na temat przeciętnej inteligencji braci celniczej nie zostanie obrzucone gnojówką :lol: :lol:
Pozdrawiam wszystkich, Ciebie Synu w szczególności
Amidala, dzięki za próbę wyjaśnienia co miałem na myśli
Lord_Vader