Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I bardzo dobrze, ja już dostałam propozycje pracy w branży hazardowej, ale jeszcze się zastanawiam czy nie zatrudnię się w zalando pod Berlinem
Nie bądź naiwny, CBA-PIS już wie kim jestem i kim ty jesteś i zapewne z tej obawy liżesz im brązowy otwór. Ja pójdę do pracy tam gdzie za moją wiedzę bedą płacić. Tak na marginesie w zalando tez trzeba mysleć, no i dobrze znac jakiś język. Ciężkie koniec Cię czeka
Zarówno dziennikarz jak i Pan Wiceminister wgryźli się w temat. Podpowiadam: automaty do gier hazardowych są nielegalne poza kasynami już teraz a nie staną się od 1 kwietnia..ręce opadają...
Zarówno dziennikarz jak i Pan Wiceminister wgryźli się w temat. Podpowiadam: automaty do gier hazardowych są nielegalne poza kasynami już teraz a nie staną się od 1 kwietnia..ręce opadają...
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Pierwsze zadanie zwalczania przestepczości słuzby celno skarbowej
http://wrealu24.pl/polityka/3262-120-mln-lapowki-za-ustawe-hazardowa-polska-stracila-miliardy-zlotych-ujawniamy-skandaliczne-kulisy-wprowadzenia-ustawy
Nie do wiary. Czy to P R A W D A ???
Jest wiele informacji w necie na ten temat ,warto poczytać .Dobre dla przyszłych wydziałów rozpoznawczych zwalczania przestępczości.