Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oświadczenie
Pragnę poinformować wszystkich Funkcjonariuszy Celnych i Pracowników Służby Celnej, że w dniu 07.02.2013r. Adwokat przekazał mi decyzję Dyrektora Izby Celnej w Opolu z dnia 18 stycznia 2013r., która zwalnia mnie ze Służby Celnej w terminie trzech miesięcy od dnia odbioru decyzji...
CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ!
Z Pozdrowieniem:
Sławomir Siwy
Przewodniczący ZZ Celnicy PL
Oświadczenie
Pragnę poinformować wszystkich Funkcjonariuszy Celnych i Pracowników Służby Celnej, że w dniu 07.02.2013r. Adwokat przekazał mi decyzję Dyrektora Izby Celnej w Opolu z dnia 18 stycznia 2013r., która zwalnia mnie ze Służby Celnej w terminie trzech miesięcy od dnia odbioru decyzji...
CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ!
Z Pozdrowieniem:
Sławomir Siwy
Już raz w tak nieodległej przeszłości pokazaliśmy że potrafimy działać razem, może czas przypomnieć że historia się lubi powtarzać.OświadczenieWszystkich zainteresowanych szczegółami sprawy proszę o wyrozumiałość, samemu nie wypada mi bowiem komentować sprawy.
Pragnę poinformować wszystkich Funkcjonariuszy Celnych i Pracowników Służby Celnej, że w dniu 07.02.2013r. Adwokat przekazał mi decyzję Dyrektora Izby Celnej w Opolu z dnia 18 stycznia 2013r., która zwalnia mnie ze Służby Celnej w terminie trzech miesięcy od dnia odbioru decyzji.
Decyzję uzasadniono moją działalnością w ramach Ogólnopolskiego Międzyzwiązkowego Komitetu Protestacyjnego.
Decyzja zostanie oczywiście zaskarżona.
W przyszłym tygodniu opublikowany zostanie Komunikat Zarządu Głównego w tej sprawie.
CELNIKU ZDEKLARUJ SIĘ!
Z Pozdrowieniem:
Sławomir Siwy
No to się doigrał. Nie nie Sławek, mam na myśli generała.
A tak konkretnie, czy można zaproponować celowy wzrost składki członkowskiej np 3-4 zł, aby z tej kwoty do momentu przywrócenia Sławka do pracy (a to może niestety trochę potrwać) płacić mu pensję. Tak żeby najnormalniej miał z czego żyć.
A na pikietę (gdzie by nie była czy MF czy Sąd) piszę się i rezerwuję urlop.
Trzymaj się Sławek. Jesteśmy z tobą.
No to się doigrał. Nie nie Sławek, mam na myśli generała.
A tak konkretnie, czy można zaproponować celowy wzrost składki członkowskiej np 3-4 zł, aby z tej kwoty do momentu przywrócenia Sławka do pracy (a to może niestety trochę potrwać) płacić mu pensję. Tak żeby najnormalniej miał z czego żyć.
A na pikietę (gdzie by nie była czy MF czy Sąd) piszę się i rezerwuję urlop.
Trzymaj się Sławek. Jesteśmy z tobą.
na godzinę 22:10
- Odpowiedzi:12
- Odwiedzin: 850
wychodzi z tego, że średnio co siedemdziesiąta osoba która odwiedziła ten post - ma cokolwiek do powiedzenia w temacie...BRAWO
Nie podjęliście żadnych kroków, nie podejmiecie żadnych kroków, wszyscy mocni tylko w gębie i pisowni incognito. Samo cło