Oficjalne projekty ustawy o KAS z dnia 28.02.2007r

Status
Zamknięty.
A po PIT-ach podatek zreformowany od nieruchomości. etc., etc. ...
i tak ad calendas grecas !!!!!!!!!!!!!!

Nie matwmy się o skarbówkę,
przy obecnej polityce podatkowej
oni zawsze będa mieli robotę /przy planach wzmocnienia socjalu napewno nastąpi wzrost obciążeń podatkowych/!

Ale co z cłem, jak Bruksela w ramach WTO
DOGADA SIĘ ZE ŚWIATEM I ZREZYGNUJE Z CEŁ?!?!?

Jednak Marian B. stary lis dał się wpuścić w kanał swoim podwładmym, zrobili go na miętowo.......wiadomo z pewnych żródeł, że było dość głośno w pewnych gabinetach, "koledzy" zgarnęli niezłe premię za niby projekty a Marian ma ma Creazy Night !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do Mariana

Gdyby na doradców w/w wziął takich starych lisów jak Marian B to na pewno została by zreformowana adm.celna bez adm.skarbowej a tak widać efekty współpracy z szczwanymi lisami z MF ,którzy wiedzą jak robić kasę na bzdurnych pomysłach.

Marian 2 myśli chyba logicznie , ale Marian B. pogubił sie ze skarbowcami i wpuścili go w kanał !!! Wmówili mu , że najlepszy orgazm jest bez celników !!!!!!!!!!!!! A nas chcą lepić bez końca ponieważ nie mamy poparcia juz od 1998 r <<<<<<

Marian2 nie może narazie być doradcą, gdyż ma problemy z ortografią...
No.. gdyby skończył Wyższą Akademię Sztuk Celnych w Sulechowie, to ho, ho i ministrem mógłby zostać :D

Anonymous napisał:
KAS jest atualne.
Nie sraszcie już ludzi tym KAS-em. Ci na górze też myślą i zdają sobie sprawę że to kretynizm łączyć US i SC i tworzyć z tego jedną administracę. Nie będzie żadnej głupiej reformy.

To niech się MF wreszcei jasno określi czy:
1)Wprowadza KAS, jeżeli tak, to od kiedy?
2) Nie wprowadza KAS, to czy:
a) przeprowadza reformy cła i skarbówki (osobno)- kwestią najważniejszą jest wynagrodzenie, lub już prawie jego brak.
b) pozostawia burdel taki, jakim jest i niech się kiszą we własnym "sosie"

PS MF nie udzieli żadnej odpowiedzi, no chyb, że zamknie ludziom usta (najlepiej KASĄ :lol: )

Jeżeli zostosowany będzie plan 2b, to cło samo się zreformuje, sorry, zredukuje 8)

Będzie koledzy ,będzie z informacji korytażowych MF ma przejść z opcją" 0" od 1 styczeń 2008.

Mam wrażenie, że opcję "zero" mamy już za sobą. Dobrze się rozejrzyjcie - przecież rządzą nami SAME ZERA. Z tym, że kilka ze wskazaniem na MNIEJ NIŻ ZERO. Marian, bój się Boga, cos ty uczynił ....!

Zapominasz o słynnej piosence i refrenie 'mniej niż zero' mniej niż zero.a także słynną wypowiedź premiera pan jest zerem.

błagam niech ktoś napisze, że KAS jest aktualne czekam na tę reformę z niecierpliwością inaczej sie zwalniam!! nie jestem wcale młodym!!!

Wschodnicelnik na skarbowcach podał parę szczegółów planowanej reformy :
"Ależ mnie dzisiaj wkur..ili.. Niech no ochłonę...Ale żeby mieć powód do rąbania to trochę powiem...Połączenie tylko na poziomie Izb Celnych i Skarbowych, zero reform w cle /na razie/ za wyjątkiem wyjścia akcyzy do US-ów. Reszta na dalszy czas /przyszły okres/. I teraz będzie się działo:) Ale ja biorę wolne od jutra z roboty /urlopik i za granicę/ i może nie wrócę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? A ten kto wie niech mi naskoczy!! A jak naskoczy to wszystko wyśpiewam /bez prądu na jajkach/..."

Status
Zamknięty.
Back
Do góry