G
Guest
Gość
nie bardzo jarzę o co ci chodzi , dzisiaj /co dzieje się od co najmniej 2002r a od 2005 na całość/ można odwołać bez przyczyny.Tak więc napisz o co ci chodzi , chyba że mamy dwa różne projekty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Yossarian napisał:czegos tu nie rozumiem, prosze mnie oswiecic. Likwidator zlozy nam (niektorym z nas) propozycje pracy w KAS, tak? A jesli ta propozycja nie bedzie mi odpowiadala i ja odrzuce? nic sie nie stanie. A jesli ta propozycja nie bedzie odpowiadala 10 tysiacom celnikow i ja odrzuca? To finanase panstwa sie zalamia i nie tylko KASy nie powstana ale legnie w gruzach polowa budzetu. To chyba MF powinno drzec by pracownicy zechcieli przyjac nowa propozycje pracy. Czy zwiazki zawodowe nie sa po to by w imieniu pracownika negocjowac warunki umowy o prace?"
To prawda.
Tylko SOLIDARNE ZZ
mogą nas obronić
przed KAS - acją :!: :!: :!:
W dniu 8 marca 2007 roku przedstawiciele Rady Sekcji Krajowej Pracowników Skarbowych NSZZ „Solidarność” na spotkaniu Kolegium Przewodniczących Zarządów Regionów NSZZ „Solidarność” z Jarosławem Kaczyńskim przedstawili Premierowi założenia ustawy o Krajowej Administracji Skarbowej idące w kierunku eliminacji NSZZ „Solidarność” ze struktur Administracji Skarbowej. Premier kategorycznie oświadczył, że nie dopuści do realizacji tego celu.
W godzinach popołudniowych przedstawiciele RSK spotkali się w Urzędzie Rady Ministrów z Ministrem Jackiem Kościelniakiem - sekretarzem stanu w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz wiceprzewodniczącym stałego komitetu Rady Ministrów. Przedstawiciele Sekcji Krajowej przekazali Ministrowi opinie dot. ustawy o Krajowej Administracji Skarbowej, a także przekazali materiały dot. braku konsultacji społecznych - zarówno w sprawie tej ustawy, jak i zasad wynagradzania prowizyjnego. Ministra poinformowano o zagrożeniach związanych z reformą służb skarbowych. Minister J.Kościelniak zadeklarował pomoc przy rozwiązywaniu zasygnalizowanych problemów.
Każdemu wolno marzyć!historyk napisał:MnL
BIERZE MARZENIA ZA rZECZYWISTOŚĆ