OC D Dorohusk, OC Dorohusk, OC Chełm - PROTEST TRWA !

• Thread starter Thread starter Dorohusk
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
na godz .16 kolejka ok 15 km od granicy tak samo bylo ok godz8 rano , a wiec na razie stoi w miejscu.pora weekendu sie zbliza wiec pomalu zacznie rosnac :P .Pracuja ludzie z delegacji i troche naszych , jak na nocy jeszcze nie wiadomo , ale chyba podobnie.

Kochani z Dorohuska!!!--nocna zmiano!!!!
jesli zajrzycie tu to wiedzcie ze cala Polska na Was patrzy i w Was wierzy ze dacie rade.Wasz protest dal przyklad innym .Nie dajcie sie !!! Jesli juz musicie odprawiac to miejcie swiadomosc ze nie pracujecie na akord.ten czas juz sie skonczyl!!!!

trzymajcie się moco, nie popuszczajcie, jesateśmy z wami! nie patrzcie na łamistrajków, później to oni będą przed prokuratorem się tłumaczyć ! bo kto im uwierzy,że odprawa tira trwa mniej niż minutę a braki i błędy w dokumentach będą, oj, będą

miś napisał:
a jaki to mądry dopuscił i zalogował pomagierów do celiny i innych systemuw ja sie pytam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to wcale nie grzecznie !
oj pomagierzy , pomagierzy wstydu nie macie...
oj łysy coś ty narobił?

Anonymous napisał:
słuchajcie kończy mi się L4 wracam do Dorohuska, pamiętajcie jednak że chorowałem. Pozdro dla Chełma
mi też sie skończyło, ale niestety choroby nie udało sie przegonic do konca, wiec leżę dalej...może jakas mała rehabilitacja by ci pomogła? :wink:

właśnie to przeczytałem i oczom nie wierzę, cyt. wpis na naszym forum IC BP
""Wysłany: Sro Sty 23, 2008 5:46 pm Temat postu: aWANSE NA 26-01-2008
Opis:

--------------------------------------------------------------------------------

I znowu nas wszystkich Dyrekcja i kadry i naczelnicy wydymali, jak zykle awanse i podwyzki dostali ci sami .

Jak oni pieknie skleca pismo w którym napisza , szczególnie osiągnięci ai takie tam pierdoły aby wymigać sie od oczywistej prawdy komu tak napradę się nalezy podwyzka, awans.

Dostali ci co mają wazeline i sporo na patce i dużo zarabiaja, a ci ci mają mało to kopa w dupę i do roboty.

Mieczem wojujecoie to od niego zginiecie. Poczekamy, kto bedzie sie śmiał".
I JAK SIE TERAZ CZUJECIE DROGIE KOLEZANKI I KOLEDZY Z OCDD, MNIE WKUR... DOGŁĘBNIE,WIEĆ PROSZĘ WAS I NALEGAM- NIE IDŹCIE JUTRO DO PRACY!

A wystarczyloby aby zespol Celiny z Krakowa wstrzymal Celine i ECS-a, a IC Lodz NCTS-a i pojedzie tylko bezvatowa osobowka.
Rozumiem ze serwerow tak po prostu nie mozna zatrzymac ale maly sabotaż- to i owszem przydalby sie. ;) ;) ;)
Pomyslcie....

Back
Do góry