G
Guest
Gość
A co w kolebce protestu słychac? Jaka sytuacja obecnie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj łysy coś ty narobił?miś napisał:a jaki to mądry dopuscił i zalogował pomagierów do celiny i innych systemuw ja sie pytam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to wcale nie grzecznie !
oj pomagierzy , pomagierzy wstydu nie macie...
mi też sie skończyło, ale niestety choroby nie udało sie przegonic do konca, wiec leżę dalej...może jakas mała rehabilitacja by ci pomogła? :wink:Anonymous napisał:słuchajcie kończy mi się L4 wracam do Dorohuska, pamiętajcie jednak że chorowałem. Pozdro dla Chełma
Anonymous napisał:słuchajcie kończy mi się L4 wracam do Dorohuska, pamiętajcie jednak że chorowałem. Pozdro dla Chełma
Boze, nie mozesz tam teraz wracać!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:Anonymous napisał:słuchajcie kończy mi się L4 wracam do Dorohuska, pamiętajcie jednak że chorowałem. Pozdro dla Chełma
a skad przeniesiony ?Anonymous napisał:zostałem do Was przeniesiony, ale nie mam pojęcia o pracy na Drodze....to chyba dobrze nie :lol:
Anonymous napisał:zostałem do Was przeniesiony, ale nie mam pojęcia o pracy na Drodze....to chyba dobrze nie :lol: