OC D Dorohusk, OC Dorohusk, OC Chełm - PROTEST TRWA !

• Thread starter Thread starter Dorohusk
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
w dorohusku jedzie dzięki tym którzy zostali przywiezieni z innych przejść.
odsetek ych którzy są na stałe w ocdd jest znikomy i nic by nie jechało gdyby nie pomagiery.

Przeczytałem relację ze spotkania z przedstawicielami MF i teraz już wiem na pewno - oni mają nas za idiotów. 245zł podwyżki, to słynne 9%, o którym już wiemy od zeszłego roku (śmieszna podwyżka ok.2,5% i obniżanie składki rentowej), czyli to, co nam się należy jak psu micha!!! Z tymi rewelacjami nie musieli się fatygować z Warszawki. Bardzo dobrze, że f.c. opuścili salę. Szkoda tylko, że w Dorohusku kolejka maleje...

Jak to jest że celni z Koroszczyna mają dostęp do NCTS I CELINA na OC Dorochusk czużby informatycy tak szybko potrafili im go zapewnić ???
A co z przyznaniem ról ??.
Mozna naklepać co się chce :twisted: :twisted: :twisted: .Lewiznę też :lol:

Przed przystąpieniem do pracy ludzie z Koroszczyna powinni przejść przeszkolenie stanowiskowe zapoznać się z regulaminem przejścia. Czy takie przeszkolenie odbyli?

Jeden kolega z Zamościa jak zobaczył dyrektora w Dorohusku to zrobił około setki Tirów w ciągu zmiany (sam się przechwalał) - to jest właśnie solidaryzowanie sie z kolegami :D

a jaki to mądry dopuscił i zalogował pomagierów do celiny i innych systemuw ja sie pytam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to wcale nie grzecznie !
oj pomagierzy , pomagierzy wstydu nie macie...

do domu i to biegiem !
nie wiem co wam obiecali ale stare przysłowie mówi "obiecanki cacanki"
o wstyd pociagnie się za wami , jak dotrzemy do nazwisk to się zbuki posypią!

Anonymous napisał:
Jak to jest że celni z Koroszczyna mają dostęp do NCTS I CELINA na OC Dorochusk czużby informatycy tak szybko potrafili im go zapewnić ???
A co z przyznaniem ról ??.
Mozna naklepać co się chce :twisted: :twisted: :twisted: .Lewiznę też :lol:
Administratorzy i informatycy na L4 to powinno utrudnic znacząco odprawy w systemach

Anonymous napisał:
oddac trzeba honor SNP Chelma od poczatku aktywnie wspiera protest kolegow z OCD Dorohusk i innych Oddzialow
brawo SNP inne nadzory brać tylko przykład jak nie wyjada cysterny z gazem lub spirytusem to zacznie sie robić głośno, nadzory na bazach paliwowych na co wy tak wogóle czekacie? Do domu grypa szaleje

dot. wizytacji Mr. z MF

Jeden z Panów Dyr. z MF na spotkaniu w Dorohusku mówił, że jest specjalistą od „KONTROLI” – jego miesiąc pracy na przejściu jako „SPECJALISTA KONTROLER” :lol: ??? kolejno na każdym stanowisku – przywóz: waga, ewidencja, rewizja, RTG; pasy: osobowe, autokary; wywóz: waga, ewidencja, rewizja, tax free – i jeden dzień tygodnia – wtorek czy też środa – wcześniej czy później będzie należał również do niego ! ! !

W kolejce na granicy zmarł kierowca
Na przejściu granicznym w Dorohusku zmarł kierowca jednego z TiR-ów. Prawdopodobnie umarł w wyniku wycieńczenia. Do tragedii doszło na oczach innych, oczekujących w kolejce, kierowców.
Bardzo nam przykro...
Pokoj Jego Duszy....

Back
Do góry