OC D Dorohusk, OC Dorohusk, OC Chełm - PROTEST TRWA !

• Thread starter Thread starter Dorohusk
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anonymous napisał:
zostałem do Was przeniesiony, ale nie mam pojęcia o pracy na Drodze....to chyba dobrze nie :lol:

to rozeznaj sie dobry czlowieku w sytuacji i podaj troche szczegolow:
- czy odprawia sie jakies TIRy z jednaj i z drugiej strony ?
- czy kierowcy po dziszejszej tragedii planuja jakis wiekszy protest na wzor strajku wloskiego
- czy rzeczywiscie kierownik OC jest na urlopie? (byly takie plotki)

pzdr.

tak, tak amnezja nie boli, więc nie śpiesz się, jeśli siedzisz na dokumentach to pamiętaj-można prawie każdy dokument celny konsultować z kierownikiem, bo zawsze mogą wystąpić w nim błędy formalne...!poza tym brak opanowania systemów komp. też jest stresująca!!!!a jeśli rzucą cię na pasek, to nie musisz się spieszyć, pamietaj, sam chronisz swój tyłek... :wink: pozdro!

dorohusk napisał:
tak, tak amnezja nie boli, więc nie śpiesz się, jeśli siedzisz na dokumentach to pamiętaj-można prawie każdy dokument celny konsultować z kierownikiem, bo zawsze mogą wystąpić w nim błędy formalne...!poza tym brak opanowania systemów komp. też jest stresująca!!!!a jeśli rzucą cię na pasek, to nie musisz się spieszyć, pamietaj, sam chronisz swój tyłek... :wink: pozdro!

Kocham Chełm, kocham Dorohusk

właŚnie TVN 24 poinformowała, że na dzisiejszą dniówkę do OCD DOROHUSK przyszedł do pracy 1 celnik!BRAWO....SYTUACJA NA TYM PRZEJŚCIU JEST DRAMATYCZNA!!!!!!!! :shock:

Boże błogosław tych z dorohuska. Jak nie dostaną premi awansów to zrzuta w całej polsce na bohaterów. ja i paru kumpli nie pożałujemy im.

WIELKIE DZIĘKI ZA GESTchoc tak jak piszesz liczymy sie z "karą" wpostaci braku nagród np.półrocznych, czy awansów, których i tak nnie dostajemy od kilkunastu lat! :shock: przywykliśmy do tego, choć to bardzo wk...ale po to rozpoczęliśmy ten "bunt", aby uzmysłowić naszym władzom, że mamy tego wszystkiego już dość, już nie damy sobą pomiatać!!!!Bo to nasi przełożeni łamią prawo traktując nasz jak "śmiecia", którego można zamieść pod dywanik! :x pozdowienia dla całej "celnej braci" !!!!!!!!!!!! :wink:

Dziś rano w radiu, Schetyna powiedział, że w związku z sytuacją na granicy, TIR-y będą odprawiane zamiast na przejściach, to w urzędach wewnętrznych.
Jak nie wie o czym mówi, to niech się nie wypowiada, bo wstyd. Chociaż z dtugiej strony, jest się z czego pośmiać! Czy to prawda, że w Dorohusku nie ma kto dzisiaj odprawiać? A gdzie podziały się posiłki z bialskich OC?

jestem na L-4, ale z tego co wiem, to jest kierownik zmiany+1 doświadczony f.c i 2-3 młodych na pasie, ale przepracowywać się nie mają zamiaru!

W Dorohusku w nocy pracowało 16 celników i odprawili oni blisko 60 ciężarówek wyjeżdżających z Polski oraz 36 wjeżdżających do naszego kraju. W czwartek rano na tym przejściu pracowało 17 celników, ale tylko czterech z nich będzie mogło odprawiać TIR-y. W Hrebennem natomiast nocy pracowało ośmiu celników, odprawili blisko 130 TIR-ów wyjeżdżających na Ukrainę i ponad 80 wjeżdżających do Polski. W czwartek na dziennej zmianie pracuje tam w sumie siedmiu celników, ale uprawnienia do odprawy ciężarówek ma tylko trzech.

DOROHUSK CO TO ZNACZY??????

Back
Do góry