hmmm.....raczej nie moge wto uwierzyc....
Sam nie Wiem co napisac...
1. Drogi mnichu - Masz rację przeszedł wszystkie szczeble "kariery"- lecz... nie oszukujmy się jakto naprade wyglądało.... całkowity brak predyspozycji do objęcia funkcji Naczelnika wykazał właśnie podczas egzaminu.
Lecz wtedy nie zdało go kilka osób , nie sam Jurek.- nie czuł tej roboty mimo ( i tu mały plusik) , że starał sie....... Taki mam charakter nie kopie leżącego - sam JCh wie co zrobił , co go spotkało i co jeszcze przed nim.
2. Nowy szef WZP - powiem tak Mareczku nie pasował CI Zdzichu, Adam , potem Tomek.... potem człowiek Jurka , ateraz Ty.... - twierdze z całą odpowiedzialnością , że nie masz najmniejszych predyspozycji do kierowania ta jednostką - bo merytorycznie jesteś do bani- twierdzę tak pomimo tego ,że się znamy i szanujemy( tak mi się wydaje).Podjąłęś sie bardzo trudnego zadania. Życzę ci szczęścia i powodzenia ,oby mój czarny scenariusz się nie spełnił..
A teraz mały prztyczek do poprzedniego kierownictwa które traktuję z wielka atencja i poważam( mowa o Dyrektorze B).- to Wy Panowie tzn. dyrektor Naczelny i Ty Marku stworzyliście tych ludzi - tak Wy Jureczka , Mareczka i kilku jeszcze innych.... stworzyliście ich z niczego.....- a tak i jeden i drugi Wam odpłacili i Tobie Marku M i Dyrektorze B.- zaufaliście ludziom którzy by osiagnąć splendor zrobia wszystko nie patrząc na poprzednich mecenasów... Ktoś powie , że przynudzam- czasami trzeba się wygadac...
Na marginesie Geniuszu Karpat- już widać że nie masz jakiejkolwiek wizji i zaplecza - jeżeli otaczasz sie ludźmi bardziej miernymi od Siebie.. a to trudne
)))