pako2
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
To że na naszym forum pozwalacie się obrażać dla tych przemytników.
Widzisz koledzy sie z Ciebie smieja jaki czeresniak jestes

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To że na naszym forum pozwalacie się obrażać dla tych przemytników.
to proste szew nie każe to nie robią a co mają robić puści jeden czy drugi tryste z pakietem ajak wezmą na ponowną kontrole to już po premi to lepiej nie odprawiać
to proste szew nie każe to nie robią a co mają robić puści jeden czy drugi tryste z pakietem ajak wezmą na ponowną kontrole to już po premi to lepiej nie odprawiać
Sami jesteście sobie winni, kitracie fajki, opłacacie się ruskim, a potem czekacie na swojego pana nawet po godzinie z nadzieją, ze nie trzepnie mandatu. Miejcie więcej szacunku do siebie, postawcie na benzynę a na zasiłek zarobicie, do czasu aż wyrwiecie się z tego szamba.
dlaczego dołek sz.p nazywasz szambem chyba że leci tylko sama siatka i boki a dołek stoi i marżnie
całe to przejście jest jednym cuchnącym szambem, szkoda tylko ludzi, któży są zmuszeni tam jeżdzić.
moze gang-bang?![]()
Czy któryś z forumowiczów słyszał o uszupleniu w stanie osobowym w FC na OC B. dzisiejszej nocy.Gdyż takie wieści przekazały mi wiewóreczki![]()
![]()
![]()
Prawda wtorek dzien Cz......ka.A taki byl prawy i solidny w pracy.Szkoda chlopa.
Ja bym był innego zdania tzn. płakać za nim nie będę a z tego co wiem to takich wielu będzie![]()
![]()
![]()