Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Osobiście wątpię w to, że SSC uruchomi podwyżkę przed wejściem ustawy "modernizacyjnej"
Proponuję punkt pierwszy:
Wypłata zapisanych w Budżecie podwyżek z wyrównaniem od 1 Stycznia.
DDR
Proszę o umożliwienie dyskusji w tym wątku bez obecności forumowicza pako2.
Nie możemy dyskutować w takiej stylistyce.
Proponuję by wszyscy sceptycy, malkontenci i inni LEVI nie wracali przez dwa tygodnie do służby ...
Propozycja godna rozważenia !?...ale to nie ja będę decydował o moim powrocie do pracy po Świętach.....są jeszcze ważniejsze persony- .... których decyzji nigdy nie ośmieliłbym się podważać.
PS Twój atak Panie Kolego na moją skromną osobę, uważam za chybiony...zaś zdanie wyrażone powyżej ... jest tylko moim subiektywnym poglądem (który na razie nie mam zamiaru zmieniać ).Pa ka.
Ludzie jak wam sie nie podoba praca za pieniądze, które otrzymujecie, to się zwolnijcie. Czego wy oczekujecie za to co robicie (nie dotyczy granic). Wewnątrz kraju zajmujecie się głównie statystyką tego czego nie zrobiliście i patrzeniem w sufit, bo tam już prawie nie ma nic do roboty. Tak, postrajkujcie i przeprowadzajcie rewizję jednej ciężarówki, która się do was zabłąka lub jakiegoś samochodu, który przez przypadek nie zostanie odprawiony w Niemczech. I tak w tym kraju już nikt nie chce robić odpraw celnych. Życzę wam powodzenia i radzę siedzieć cicho, bo jak będziecie musieli naprawde pracować w normalnej firmie to zobaczycie co to jest praca.