C
celniczyna
Gość
PRAWDA
DZIĘKI TIRMEN !!! Ale ja OSOBIŚCIE, to LICZYŁEM od początku na Was !!!!!!!! Od dawna uważam, że celnicy SAMI nigdy nie zostaną wysłuchani! DLATEGO pozostali dołączyli się widząc "szansę" w sile poparcia innej grupy zawodowej.TIRMEN napisał:Panowie celnicy jako ze jestem kierowca to powiem wam szczerze (i to nie jest tylko moje zdanie) ze wasz protest jest nieudolny. Gdyby to od nas zalezalo to jeszcze w poniedzialek zablokowalibysmy wszystko. Stanelyby wszystkie przejscia na raz i wszystkie oddzialy. Do pracy nie przyszedlby nikt. A u was to bylo tak - Dorohusk stanal a pozostali sie patrza i zastanawiaja sie co robic - stanac czy nie. I tak przez caly tydzien. Zamiast zrobic totalna blokade to wy marnowaliscie czas. Dodatkowo mimo protestu ciagle ktos na te przejscia przyjezdza. Ktos tam pracuje i odprawia. To dowod tylko dla rzadu ze brak wam zgodnosci. Ze nie wszyscy popieraja tego protestu. Gdyby caly aparat celny stanal na dzien czy dwa to od rau bylby odzew ze strony rzadowej. A wy sie bawicie i tylko spieracie liczac na innych. U waas strajkuja ci ktorzy sa najbardziej wykorzystywani. A kadra kierownicza i ich tzw. przydupasy maja was w dupie bo oni maja stolki, dobre pensje, wysokie nagrody i awanse. I dlatego beda torpedowac wasz protest. Przykro mi ale wlasnie dlatego przegracie.