NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
WLASNIE MF TYLKO NIE PROTESTUJE TO NIECH TYCH 500 OSÓB POJEDZIE DO DOROHUSKA I URATUJE SYTUACJE. PO DRODZE W IZBIE WEZMA NOWE KOLKI I ROZWALA KOLEJKE W 24 GODZ.
:lol:

widzicie? jak ZMPD dba o kierowców? a co robi MF w sytuacji gdy celnicy pracują ponad ludzkie siły?...nasyłają na nich prokuratora!

coś mi tu śmierdzi...

ponoć na medyce i korczowej od dzisiaj bądź jutra straż graniczna ma pomagac przy odprawie kierownikom zmian!...

dziss rano było jakies spotkanie ponoć SG i SC...

co wy na to?

TO MOŻE BYĆ BARDZO ŁADNA SYMBIOZA ...CIEKAWE ? JAK ONI TO ZROBIA TAKICH INFORMACJI MOŻE BYC WIĘCEJ ABY STORPEDOWAĆ PROTES !!!

w tej chwili w super stacji mówi Jan Buczek o sytuacji na granicach, taki mądry, podaje jak można rozwiązać sytuację na granicy...ciekawe jak on sobie to wyobraża..media poświęcają transportowcom więcej czasu niż celnikom

SG :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
A co oni umieją poza powtórkowaniem na szlabanie i krzyczeniem na podróżnych. O ile osobówkę mogli by awaryjnie robić to do TIR-ów na pewno nie podejdą Ale jeśli ktos wpadłby na taki pomysł to z chęcią bym zobaczył czym to sie skończy :twisted: :twisted: :twisted:

Nie liczmy, że ktoś poza nami za nas coś zrobi.
Nie ma nas dzisiaj w pracy. OK.

Ale nie poprzestańmy na tym.
Media nie chcą publikować naszych wypowiedzi?
Zatykamy granice??

Zatkajmy jaszcze co innego:

Oto adres stronki Komisji Europejskiej:
oib-info@ec.europa.eu <oib-info@ec.europa.eu>

Zawalmy ich informacjami z granicy unijnej. (po polsku też można :) Niech mają świadomość co się tu dzieje.

To tak na początek.

Ja już napisałam :)

Zaraz poszukam innych adresów stron z zewnątrz i Wam podam.

A wy piszcie.
Zburzmy trochę wizję, jaką mają w Brukseli. :D

blox napisał:
wg mnie powinno byc jak w Dorohusku.1 celnik wolno odprawia.Efekt- więcej tirów przybywa niż ubywa,można iśc na urlopy na zmianę, przez co dłużej protest może trwac.Trzeba dobrze zagrac taktycznie,a nie wydoic się Uż
DOBRA MYśL... MOżE WARTO SIę NAD TYM ZASTANOWIć? OBAWIAM SIę TEGO, CO PRZYNIESIE PONIEDZIAłEK... :?: :?: :?:

Oni puszczą wszystko, a kierownik przystawi pieczątkę, po proteście zostanie masa papierów do wpisania do systemu i mamy rozwiązanie.

tego typu wypowiedzi tylką rozjątrzają i tak już rozorane rany! nikt z nas nie cieszy się z tego stanu rzeczy! chcemy aby nie mówiono za nas! sami potrafimy naświetlić całą sprawę w mediach niech tylko nami się zainteresują bo walczymy o sprawę czysto ludzką! chcemy żyć godnie, nie jesteśmy robotami! czy ktoś z MF czyta to nasze forum??????

callas napisał:
JESTEM Z BEZLED I WSTYDZE SIE TEGO.
NA DZISIEJSZEJ ZMIANIE PRACUJE TAK PRACUJE 2 PRZYDUPASOW
PSEUDONIM MATRIX I HANYS.
LUDZIE Z BEZLED WIECIE O KOGO CHODZI.
NAGłOśNIć TO :!: :!: :!: ZASTOSOWAć OSTRACYZM ZAWODOWY :!: :!: :!:

Anonymous napisał:
SKOŃCZY SIĘ PROKURATOREM BO ONI NIE MAJĄ UPRAWNIEŃ I WIEDZY!!!!!
SG do odprawy; opowiem sytuację z pewnej nocki; o 4,00 na stanowisko osobowe wpada "wojak" - 4 pety na pagonach z czajnikiem elektrycznym w ręku i mówi do funk. pracyjącej w H. 3 miechy: jak nalewacie wody do tego (zlew malutki, kran niziutki - nie da się nalać wody bezpośrednio do czajnika); mówi dalej: bo ją od poczatku zmiany (19,00 dnia poprzedniego) nie piłem przez to herbaty; nasza młoda funk. wzieła kubek i wlała ze trzy; wojak podziękował i wyszedł; SG jak widzicie jest bystra dlatego zrobi wszystko, ale to oni będa musieli potwierdzic dokumenty i to będzie bardzo fajne!!!

Tak jak napisałem wyżej, dokumenty podpisze kierownik, ewenutanie zostaną poproszeni o pomoc czyli przstawienie pieczątki kierownika, a papierki na półkę.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
SKOŃCZY SIĘ PROKURATOREM BO ONI NIE MAJĄ UPRAWNIEŃ I WIEDZY!!!!!
SG do odprawy; opowiem sytuację z pewnej nocki; o 4,00 na stanowisko osobowe wpada "wojak" - 4 pety na pagonach z czajnikiem elektrycznym w ręku i mówi do funk. pracyjącej w H. 3 miechy: jak nalewacie wody do tego (zlew malutki, kran niziutki - nie da się nalać wody bezpośrednio do czajnika); mówi dalej: bo ją od poczatku zmiany (19,00 dnia poprzedniego) nie piłem przez to herbaty; nasza młoda funk. wzieła kubek i wlała ze trzy; wojak podziękował i wyszedł; SG jak widzicie jest bystra dlatego zrobi wszystko, ale to oni będa musieli potwierdzic dokumenty i to będzie bardzo fajne!!!

A MOŻE SG ODPRAWIĄ JAKIEGOŚ MRN W NCTS; TO BY BYŁA KOMEDIA

Status
Zamknięty.
Back
Do góry