Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
DOBRA MYśL... MOżE WARTO SIę NAD TYM ZASTANOWIć? OBAWIAM SIę TEGO, CO PRZYNIESIE PONIEDZIAłEK... :?: :?: :?:blox napisał:wg mnie powinno byc jak w Dorohusku.1 celnik wolno odprawia.Efekt- więcej tirów przybywa niż ubywa,można iśc na urlopy na zmianę, przez co dłużej protest może trwac.Trzeba dobrze zagrac taktycznie,a nie wydoic się Uż
NAGłOśNIć TO :!: :!: :!: ZASTOSOWAć OSTRACYZM ZAWODOWY :!: :!: :!:callas napisał:JESTEM Z BEZLED I WSTYDZE SIE TEGO.
NA DZISIEJSZEJ ZMIANIE PRACUJE TAK PRACUJE 2 PRZYDUPASOW
PSEUDONIM MATRIX I HANYS.
LUDZIE Z BEZLED WIECIE O KOGO CHODZI.
SG do odprawy; opowiem sytuację z pewnej nocki; o 4,00 na stanowisko osobowe wpada "wojak" - 4 pety na pagonach z czajnikiem elektrycznym w ręku i mówi do funk. pracyjącej w H. 3 miechy: jak nalewacie wody do tego (zlew malutki, kran niziutki - nie da się nalać wody bezpośrednio do czajnika); mówi dalej: bo ją od poczatku zmiany (19,00 dnia poprzedniego) nie piłem przez to herbaty; nasza młoda funk. wzieła kubek i wlała ze trzy; wojak podziękował i wyszedł; SG jak widzicie jest bystra dlatego zrobi wszystko, ale to oni będa musieli potwierdzic dokumenty i to będzie bardzo fajne!!!Anonymous napisał:SKOŃCZY SIĘ PROKURATOREM BO ONI NIE MAJĄ UPRAWNIEŃ I WIEDZY!!!!!
Anonymous napisał:SG do odprawy; opowiem sytuację z pewnej nocki; o 4,00 na stanowisko osobowe wpada "wojak" - 4 pety na pagonach z czajnikiem elektrycznym w ręku i mówi do funk. pracyjącej w H. 3 miechy: jak nalewacie wody do tego (zlew malutki, kran niziutki - nie da się nalać wody bezpośrednio do czajnika); mówi dalej: bo ją od poczatku zmiany (19,00 dnia poprzedniego) nie piłem przez to herbaty; nasza młoda funk. wzieła kubek i wlała ze trzy; wojak podziękował i wyszedł; SG jak widzicie jest bystra dlatego zrobi wszystko, ale to oni będa musieli potwierdzic dokumenty i to będzie bardzo fajne!!!Anonymous napisał:SKOŃCZY SIĘ PROKURATOREM BO ONI NIE MAJĄ UPRAWNIEŃ I WIEDZY!!!!!