NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
JESTEM Z BEZLED I WSTYDZE SIE TEGO.
NA DZISIEJSZEJ ZMIANIE PRACUJE TAK PRACUJE 2 PRZYDUPASOW
PSEUDONIM MATRIX I HANYS.
LUDZIE Z BEZLED WIECIE O KOGO CHODZI.

na pasku w TVN24 pisze ze celnicy z Kielc i Starachowic wrócili do pracy CZY TO PRAWDA CZY PROWOKACJA

POLITYCY MÓWIĄ ,ŻE MOŻNA PODJAĆ KONKRETNE ROZMOWY ALE TYLKO WTEDY JEŚLI CELNICY WRÓCĄ DO PRACY

Anonymous napisał:
POLITYCY MÓWIĄ ,ŻE MOŻNA PODJAĆ KONKRETNE ROZMOWY ALE TYLKO WTEDY JEŚLI CELNICY WRÓCĄ DO PRACY
politycy kłamią "nie wierze politykom"jeśli się złamiemy odziały wewnętrzne i komórki zasila granice wschodnia -RESTRUKTURYZACJA KADR z politykami można wygrać tylko siłą tak jak górnicy petardy i kamienie

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
politycy kłamią "nie wierze politykom"jeśli się złamiemy odziały wewnętrzne i komórki zasila granice wschodnia -RESTRUKTURYZACJA KADR z politykami można wygrać tylko siłą tak jak górnicy petardy i kamienie

DOBRZE GADA

a ja za to włas nie szuykuje sie na głodowkę u teściowej - schabowy, frytki i piwko :)
KUTNO SOLIDARNE !!!

sami podłożyli głowę pod topór o ile to prawda, jeżeli teraz się poddamy to do historii przejdzie już Polska Służba Celna, rządzącym pewnie o to chodzi i dlatego ignorują nasze żądania i nas samych!

komentarz z wp:
Panowie Celnicy macie rację.

e 2008.01.25 11:38
Jestem transportowcem i popieran Wasz protest jeżeli lekarz ma zarabiać 11 tyś zł to wy nie jesteście gorsi i inni pracownicy w naszm kraju.Zarobki innych grup zawodowych powinny być podobne.

Anonymous napisał:
komentarz z wp:
Panowie Celnicy macie rację.

e 2008.01.25 11:38
Jestem transportowcem i popieran Wasz protest jeżeli lekarz ma zarabiać 11 tyś zł to wy nie jesteście gorsi i inni pracownicy w naszm kraju.Zarobki innych grup zawodowych powinny być podobne.

DO 11 pln bedzie nam jeszcze i tak brakować jakieś 300% :)

popieram pzredmówcę, w jednosci siła

wg mnie powinno byc jak w Dorohusku.1 celnik wolno odprawia.Efekt- więcej tirów przybywa niż ubywa,można iśc na urlopy na zmianę, przez co dłużej protest może trwac.Trzeba dobrze zagrac taktycznie,a nie wydoic się Uż

Status
Zamknięty.
Back
Do góry