NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Dzisiaj mobilni dostali straszny łomot od wietnamców ze stadionu X-lecia. Dwa samochody zdemolowane a ludzie krzyczeli na naszych łamistrajki ... bo myśleli, że protest trwa ....

A skąd mobilni warszawa na Stadionie X-Lecia skoro piszecie że są na granicy.

Własnie widac jakie macie info i na czym sie opieracie. Z dwóch grup mobilnych IC Warszawa GM II i GM III, nie pojechał NIKT jk dotad na granicę. Zabrali z łapanki ludzi z Wydziału ZP ale innych referatów i stanowisk.

Własnie widac jakie macie info i na czym sie opieracie. Z dwóch grup mobilnych IC Warszawa GM II i GM III, nie pojechał NIKT jk dotad na granicę. Zabrali z łapanki ludzi z Wydziału ZP ale innych referatów i stanowisk.[/quote] A ci inni z referaów i tych innych stanowisk to nie są celnikami?Bo coś nie rozumiem twojego toku myslenia?

załozyli prawdopodobnie kominiarki i nie chcieli ujawniac twarzy na początku, ale pajace?To cyrk nie granica.

Widzę jasno że ta nominacja oznacza tylko jedno-demontaż S.C. w całości
,możliwe że obecny rząd powróci do polityki poprzedników-mam na myśli
KAS.no nie ma co-miła perspektywa!!!

A ci inni z referaów i tych innych stanowisk to nie są celnikami?Bo coś nie rozumiem twojego toku myslenia?[/quote]

Pewnie ze są celnikami. Chodzi fakty. Jak mówimy o czymś to róbmy to rzetelnie. Coby było bez pomyłek. Mobilni to mobilni , Sznp to Sznp i, Oddział to Oddział td.

To masz na myśli że nasz protest nie był rzetalny?Tylko znajdzie się w naszej SC parę czarnych owiec czytaj "czarne gnidy"(mobilni to za ładnie), którzy za pieniądze zrobią wszystko.Sprzedali by ciebie za każdą kwotę.Trzeba z nimi walczyc!!!!!!!!!!!!!!

...

Zielony mecedes z walbrzycha pojechal na wschod na ochotnika i nie jest mobilny.

Anonymous napisał:
To masz na myśli że nasz protest nie był rzetalny?Tylko znajdzie się w naszej SC parę czarnych owiec czytaj "czarne gnidy"(mobilni to za ładnie), którzy za pieniądze zrobią wszystko.Sprzedali by ciebie za każdą kwotę.Trzeba z nimi walczyc!!!!!!!!!!!!!!

To znaczy tylko tyle że mobilne grupy z W-wy są w domu Tak jak wszyscy protestowali. I TYLE . Koniec z mojej strony.

Anonymous napisał:
Szanowni Koleżanki i Koledzy funkcjonariusze celni, nie miejcie pretensji do ZZ, bo to dzięki naszym kochanym Dyrektorom tak one dziś wyglądają.
Przez lata, każdy z nich robił wszystko, aby rozpirzyć nasze związki różnymi metodami - wszyscy to znacie, wszyscy to widzieliście.
Każdy z nich wiedział, że słabe ZZ, to przyszłość na spokojne siedzenie w swoich gabinetach i opier........ się!

A każdy "wyświęcony" miał...od 5 do 7 tys. na rączke(1988-2000r),premie,specjalne nagrody,"złote monety i medale" z GUC-u itp.,itd.
za RACJA! opier....... się!

Do mobila z Warszawy ...

Wiem, że od Was ktoś tam pojechał ....

Ale powiedzmy 99,99 % UŻ lub L4 więc szacunek za to !!!!

Pozdrów A.N i A.J. ( chyba że jesteś jednym z nich ).

Ludzie to też przyjechał ktoś W-wy nie znaczy ze był z mobilnych !!!!

Anonymous napisał:
JA JESTEM MOBILNY, I TAKI NIE JESTEM

Status
Zamknięty.
Back
Do góry