NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Kto Ci debilu powiedział, że dostali 1500 zl ? Widziałeś ? Nie gadaj głupot!
To było polecenie słuzbowe, gdybys był w GN to bys jechał i nie miał nic do gadania...

Anonymous napisał:
Do Gościa:
za te słowa:może teraz weżmie się za tę bandę złodziei , szantażystów , łapówkarzy - tych biednych zolli z Przemyśla

Obyś miał takie sny, jak Ci z Przemyśla, co noc, co dziennie!

Życzę Ci żeby Ciebie to spotkało co nas zamknietych......

czarny napisał:
To było polecenie słuzbowe, gdybys był w GN to bys jechał i nie miał nic do gadania...
co tom jest GN? Gdybyś nie wyzywał innych od "debili" tylko miał trochę oleju w głowie, to wiedziałbyś, że takie "przeniesienie" może podpisac tylko Minister Finansów, chcesz mi powiedzieć ,że Ty dostałeś takie ???

Nie przesadzajcie, SSC się bywa i tak samo może być z Panem Kapicą.
Każdy Prezes GUC a później SSC to były osobowości i to z mianowania politycznego. Jeden dał się poznać od spinaczy i coca-coli, inny znowu chciał KAS'e zakładać, zobaczymy co ten w perspektywie wymyśli. Puki co jako Dyrektor IC w ostatnim czasie pokazał sie z nie najlepszej strony. Jego egzystencja jako SSC może się tak samo szybko zakończyć jak jego poprzednika.
Kapicę pamiętam z Muszyny, robił tam za takiego młodego przydupaska prezesa GUC Bujaka, łaził za nim jak cień.

heh ciekamwe czy nas odwiedzi na forum OFICJALNIE ZE SWOIM LOGINEM.....????mysle ze bedzie go korciło

ja takie pismo mam, podpisane nie przez MF ale przerz p.Domonika pod rygorem wyciągnięcia służbowych, jak ktoś jest zainteresowany proszę podać adres na skrzynkę-prześlę.

Tomek napisał:
Nie przesadzajcie, SSC się bywa i tak samo może być z Panem Kapicą.
Każdy Prezes GUC a później SSC to były osobowości i to z mianowania politycznego. Jeden dał się poznać od spinaczy i coca-coli, inny znowu chciał KAS'e zakładać, zobaczymy co ten w perspektywie wymyśli. Puki co jako Dyrektor IC w ostatnim czasie pokazał sie z nie najlepszej strony. Jego egzystencja jako SSC może się tak samo szybko zakończyć jak jego poprzednika.
Kapicę pamiętam z Muszyny, robił tam za takiego młodego przydupaska prezesa GUC Bujaka, łaził za nim jak cień.

miejmy nadzieję,że szybko skończy....

czarny napisał:
To było polecenie słuzbowe, gdybys był w GN to bys jechał i nie miał nic Czarna gnido sprzedałeś się za 1500 pln jakie polecenie służbowe.Ja też ci daje polecenie spier.....j z oddziału.

Czarna gnida jest na forum zaraz zobaczysz co o tobie myślą inni użytkownicy ty Łamistrajku dałbym ci najchętniej w ryj!!!!!!!!!! ale śmierdzisz stolcem.

dominik

Dominik niestety mógł być idealnym Szefem, ale chyba nie daliśmy mu szansy !!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj mobilni dostali straszny łomot od wietnamców ze stadionu X-lecia. Dwa samochody zdemolowane a ludzie krzyczeli na naszych łamistrajki ... bo myśleli, że protest trwa ....

To jest nowoczesna polska Służba Celna .... którą nawet wietnamcy mają głęboko w dupie.

jak zostac SSC

?????? Nie wiesz ??? Poczytaj zyciorysy poprzedników !!!!!!!!!!!

A ja nie chcę podlegać pod:
Ustawę o służbie celnej ! ! !

Mnie się marzy:
Ustawa o ochronie zwierząt

Dz.U. nr 111 poz. 724 z poprawkami wynikającymi z Dz.U. nr 106 poz. 668 z dnia 21. sierpnia 1997.

Ty mobilny.GN tz że pracujesz w Gównie to tak skrót twoj myślowy.A ty umiesz myslec?Nie nie umiesz tylko wykonujesz polecenia słuzbowe!!!!!!!!!!!!!.Jak by ci kazali szczekac to byś to zrobił ma pewno.hahahah

LUDZIE NIE NAJEŻDŻAJMY NA SIEBIE TO NIC NIE DA .PRAWDA WYJDZIE NA JAW JAK TO BYŁO Z MOBILNYMI CZY TO BYŁO POLECENIE SZEFA SŁUŻBY CELNEJ CZY TYLKO POLECENIE SŁUŻBOWE ZOBACZYMY.
CZY DOSTALI 1500 CZY NIE .
TERAZ JEDZIEMY NIESTETY NA TYM SAMYM WÓZKU.
TO CO POKAZYWAŁ PAN BONI PODPISAŁ DOMINIK KTÓREGO JUŻ NIE MA FAJNIE NIE
??

ZWIĄZKI NIC NIE PODPISAŁY A PODOBNO PODPISANO POROZUMIENIE.
CIESZĘ SIĘ ŻE NIE GŁOSOWAŁAM NA PO

Jak to nie ma o czym mówic.Wszyscy byli na chorobowych lub na uż a oni nagle zdrowi.Dla nich też to robiliśmy.A oni co pokazali klasę!!!!!!!!!!jak się utożsamiają ze SC.Oni lubią tylko kasę jaką dostali.Łamistrajki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i basta!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous napisał:
Dzisiaj mobilni dostali straszny łomot od wietnamców ze stadionu X-lecia. Dwa samochody zdemolowane a ludzie krzyczeli na naszych łamistrajki ... bo myśleli, że protest trwa ....

A skąd mobilni warszawa na Stadionie X-Lecia skoro piszecie że są na granicy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry