G
Guest
Gość
W KORCZOWEJ TO CHYBA TE ROZWIĄZANIA SIŁOWE RZĄDU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Może poprośmy pana Romana Giertycha o reprezentowanie naszych interesów przed rządem. To praktyk, mecenas i uczciwy człowiek.
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Może poprośmy pana Romana Giertycha o reprezentowanie naszych interesów przed rządem. To praktyk, mecenas i uczciwy człowiek.
POMYSL REWELKA
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:Może poprośmy pana Romana Giertycha o reprezentowanie naszych interesów przed rządem. To praktyk, mecenas i uczciwy człowiek.
POMYSL REWELKA
W KONCU SPECJALISTA OD MUNDURKOW :lol: :lol: :lol: :lol:
samolotem? kogo idziesz tu podpuszczać..ćwokuAnonymous napisał:A ja juz jezdze przez Slowacje i mam was w d....
Anonymous napisał:czubków nie ma co zapraszać - na pęczki jest ich w rządzie!
SNP - może dokręcić razem z nami śrubę POmyślcie gazy, oleje, alkohole- jeśli wszystko stanie to nawet monopol państwa rąbnie na pysk; a dodatkowo KASYNA -jak cwaniaczki z Wa-wy nie będą mieli gdzie zagrać lub gdzie się pobawić wtedy zacznią się naciski na tych matołków z rządu.
STRAJK DO UPADŁEGO :wink:
tylko to pozostało
Anonymous napisał:czubków nie ma co zapraszać - na pęczki jest ich w rządzie!
SNP - może dokręcić razem z nami śrubę POmyślcie gazy, oleje, alkohole- jeśli wszystko stanie to nawet monopol państwa rąbnie na pysk; a dodatkowo KASYNA -jak cwaniaczki z Wa-wy nie będą mieli gdzie zagrać lub gdzie się pobawić wtedy zacznią się naciski na tych matołków z rządu.
STRAJK DO UPADŁEGO :wink:
tylko to pozostało
Anonymous napisał:Może poprośmy pana Romana Giertycha o reprezentowanie naszych interesów przed rządem. To praktyk, mecenas i uczciwy człowiek.
wzp -warszawa napisał:UWAGA ZNOWU ZACZĘŁA SIĘ ŁAPANKA I ZSYŁKA NA WSCHÓD. POMOCY!!!!! TERAZ JUŻ SPRAWY WZIĄŁ W SWOJE RĘCE SAM I-ZASTĘPCA DYREKTORA IC WARSZAWA. (JESZCZE CHWILA TO ZABRAKNIE SAMOCHODÓW W WARSZAWIE ŻEBY WYWOZIĆ SKAZAŃCÓW) :shock:
Anonymous napisał:W Korczowie 100 tirmenów chciało pobić naszych !!!!
Gdyby nie policja ... byłoby źle ...
Dla mnie tiry w Korczowej dzisiejszej nocy nie powinny być odprawiane ze względu na zastraszanie funkcjonariusza państwowego
NA SŁUŻBIE !!!!
ćwierć wieku w cle napisał:Zaczynam dochodzić do wniosku, że do wypowiedzi medialnych Związki muszą wybrać konkretną osobę i nie pozwolić produkować się komukolwiek. Właśnie oglądałem Fołtę na TVN 24 i sam ledwo zrozumiałem o co jej chodzi. Zamiast mówić konkretnie, że niema porozumienia, bo rząd nie chce nam dać emerytur mundurowych, to ona mówi o jakichś "gwarancjach" i o projekciejavascript:emoticon(':?:')
Question ustawy- co ona myśli, że Boni i Dominik jej ustawę na miejscu podpiszą Wystarczy przecież w porozumieniu zapis, że rząd godzi się nas tym systemem emerytalnym objąć. Dlaczego nie mówiła, że 1500 PLN to nie jest kwota, którą chcemy dostać od razu, że godzimy się na rozłożenie podwyżek w czasie-niechby było w tym roku 500. Teraz wszędzie w mediach jest informacja, że nie dostaliśmy 1500 PLN i przez to fiasko. Nasi związkowcy tak dalece wstydzą się mówić o emeryturach mundurowych, że media mylą je z górniczymi i nauczycielskimi.
Negocjatorzy, jeśli to czytacie, mówcie w mediach prostym, czytelnym językiem, a nie kodujcie jak I.Fołta!
wzp -warszawa napisał:UWAGA ZNOWU ZACZĘŁA SIĘ ŁAPANKA I ZSYŁKA NA WSCHÓD. POMOCY!!!!! TERAZ JUŻ SPRAWY WZIĄŁ W SWOJE RĘCE SAM I-ZASTĘPCA DYREKTORA IC WARSZAWA. (JESZCZE CHWILA TO ZABRAKNIE SAMOCHODÓW W WARSZAWIE ŻEBY WYWOZIĆ SKAZAŃCÓW) :shock: