G
Guest
Gość
Anonymous napisał:W KORCZOWEJ 100 KIEROWCOW WTARGNELO NA SALE ODPRAW, ZAZADALI NATYCHMIASTOWEJ ODPRAWY / INF. TVP
a gdzie była SG?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:W KORCZOWEJ 100 KIEROWCOW WTARGNELO NA SALE ODPRAW, ZAZADALI NATYCHMIASTOWEJ ODPRAWY / INF. TVP
Nadzieja napisał:Anonymous napisał:customs officer napisał:PROTEST trwa. I dobrze.
Powiem tak. Jestem MKC zarabiam ok. 1350 zł miesięcznie. Podwyżka rzędu 50-150 nie jest rozwiązaniem systemowym dla mnie.
co rząd zaproponuje mi 1 awans na 5 lat
jak mam przeżyć za 1500 miesięcznie? wziąć mieszkanie na kredyt?
W najbliższym czasie chcę odejść z SC i zastanawiam się tylko jak nie płacić za ZKC, nie mam po tym żadnego kwitka a przez tą bzdurną umowę wyszedł koszt jak za dobre studia podyplomowe, a i nie dostałem nagrody bo miałem urlop szkoleniowy na ZKC. Parodia!!!
Ponoć na ostatnim ZKC nikt nie zdał :idea:
customs officer napisał:dajcie spokój Siwemu. To jeden z celników który ma jakąś wizje służby. Bo MF napewno jej nie ma.
Anonymous napisał:Boni to agent. PO chce wydymać Nas, Prezydenta, lekarzy, policjantów i górników.
Anonymous napisał:Boni to niezły socjotechnik- chcemy , pragniemy , zajmiemy się , zrównamy celników z innymi służbami - żadnych konkretów
W końcu szkolony przez SB :evil:
Anonymous napisał:rząd dąży do likwidacji SC to jasno widać ....rząd się sam wyżywi
Anonymous napisał:Boni mówi, że teraz 500zł i w przyszłym roku 500zł?