NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Nadzieja napisał:
Anonymous napisał:
customs officer napisał:
PROTEST trwa. I dobrze.

Powiem tak. Jestem MKC zarabiam ok. 1350 zł miesięcznie. Podwyżka rzędu 50-150 nie jest rozwiązaniem systemowym dla mnie.

co rząd zaproponuje mi 1 awans na 5 lat :):):)

jak mam przeżyć za 1500 miesięcznie? wziąć mieszkanie na kredyt?

W najbliższym czasie chcę odejść z SC i zastanawiam się tylko jak nie płacić za ZKC, nie mam po tym żadnego kwitka a przez tą bzdurną umowę wyszedł koszt jak za dobre studia podyplomowe, a i nie dostałem nagrody bo miałem urlop szkoleniowy na ZKC. Parodia!!!

Ponoć na ostatnim ZKC nikt nie zdał :idea:

ee zdali

Gość z IC P-śl
Gość

Wysłany: Sro Sty 30, 2008 4:08 pm Temat postu:
Opis:

30.01.2008 - Izba Celna w Przemyslu wróciła do pracy.... i co zastała????
Podwyżki dla kadry kierowniczej - która dzielnie rządziła budynkiem w czasie nieobecności prawdziwych celnych, dla których zabrakło już kasy na awanse !
Jeżeli tak dyrekcja będzie dzieliła przyszłe ( daj Boże powyżki ) to ja dziekuję za ta pracę.... - jadę do Islandii.

Ps. Chodza słuch że NAczalstwo dostanie 1500 PLN a mkc 250...
Mam nadzieje że młodzi z Medyki i Korczowej wyciągną wnioski....

w porozumieniu brakowało dwuch rzeczy

1. klarownej deklaracji o zaopatrzeniu emerytalnym (a tam jakieś dyrdymały) -Boni chlapnął że ich nam nie dadzą to poc ten cyrk z negocjacjami (mówię o stronie rządowej)

2. gwarancji na wszystko wpoztałe GWARANCJi

Boni to niezły socjotechnik- chcemy , pragniemy , zajmiemy się , zrównamy celników z innymi służbami - żadnych konkretów
W końcu szkolony przez SB :evil:

Anonymous napisał:
Boni to niezły socjotechnik- chcemy , pragniemy , zajmiemy się , zrównamy celników z innymi służbami - żadnych konkretów
W końcu szkolony przez SB :evil:

DOBRZE MÓWI

Anonymous napisał:
rząd dąży do likwidacji SC to jasno widać ....rząd się sam wyżywi

no to powinni juz zaciskac pasa bo bedzie cieniutko ale bedzie jeden plus spadnal im dubska :lol: :lol:

slawomir.siwy
Mod

Wysłany: Sro Sty 30, 2008 8:27 pm Temat postu:
Opis:

--------------------------------------------------------------------------------

1. Każdy może skorzystać z UŻ dzwoniąc do przełożonego nawet po południu w dniu wzięcia urlopu
2. Przysługuje nam także opieka nad dzieckiem do lat bodajże 14
3. ja osobiście czuję się zmęczony i prawdopodobnie skorzystam z L-4
4. Można też oddać krew za co przysługuje dzień wolny od pracy
Celnicy, którzy nie skorzystają z ww. praw, deklarują protest w formie tzw. strajku włoskiego.
Jeżeli tak się stanie, ja gwarantuję Wam, prawdziwe gwarancje strony rządowej(najpóźniej do niedzieli) w przedmiocie zrównania uprawnień emerytalnych i socjalnych z innymi służbami mundurowymi oraz znacznie wyższy wzrost płac niż 1500zł w perspektywie do 2011.
CELNICY!!! Zadbajmy o swoją przyszłość.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry