NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
Na wiadomość że rząd zerwał rozmowy z celnikami w Koroszczynie celnicy odeszli od okienek i nie odprawiają TIRÓW

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
[quote="Anonymous]
Mylisz się kolego,osobiście na palcach jednej ręki mogę wymienić fachowców którzy dostali stanowiska kierownicze,cała reszta to koledzy i dupolizy oraz podpierdalacze.Przykład: kierownik w Tychach,kompetencyjne i intelektualne zero, ...
A nie przyjmujesz do wiadomości możiwości, że to twoja ocena może być stronnicza?

to fakt co do kompetencji niektórych "wybrańców" statystów za niezłe pieniądze ale co do tych TIRowców, to jestem ciekaw który chciałby się z nimi zamienić? ciekaw jestem co powiedziałby po pierwszej służbie 12 godzinnej, co powiedziałby po którejś już kolei notatce służbowej, po kolejnym wyjaśnieniu, po kolejnej zmianie przepisów itp. mógłbym mnożyć to wszystko, sam znam przypadki,że celnik skierowany na przeszkolenie tirowe uciekł na chorobowe wystraszony odpowiedzialnością i morzem przepisów...niech inni spróbują tego miodu a później dociekają dlaczego tam pracujący celnik musi mieć specjane uprawnienia.

STAJEMY WSZYSCY MOŻE TO PRZEKONA RZĄD A CI CO JUŻ SĄ W PRACY - STRAJK WŁOSKI!!!!!!!!!!!!!!!

to już kolejny raz rządzący pokazują złą wolę na rozwiązanie tego problemu, nie możemy odpuścić!

Rząd ściągając posiłki z oddziałów wewnętrznych czyni ruchy pozorne - medialne. pokaże przewoźnikom że coś robi ( nie patrząc na koszta, nie tylko finansowe), będzie mógł podać do TV że na granicy pracuje wielu celników i tym głaskać społeczeństwo. Co z tego że wokół tira będzie biegało 5 celników i 2 wopków, Jeszcze trzeba wiedzieć jak go odprawić , i gdzie zarejestrować. Wytrzymajmy do końca negocjacji.

I cale szczescie.
Bo wczoraj byli bardzo zadowoleni i przeciagaja specjalnie te negocjacje.
Ale oni maja info o odprawach i tym sie kieruja.

Rząd chce zerwać negocjacje. Michał Boni były agent komunistycznego PRL-u prowadzi negocjacje ze związkowcami. I czego się spodziewać po takim rządzie ? :evil:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry