NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
"
Anonymous napisał:
naoczny napisał:
IV TYLKO AKCYZA - 3 OSOBY RAZEM Z KIEROWNIKIEM, A JAK BULGARSKIE I V?
"Dworzec Morski" Gdynia-przyszło łącznie 8 osób
to i te niech sobie zrobia przerwe na herbate, tylko jednoczesnie, wspolnie wypity napój bardzo integruje :lol:[/quote]"

BARDZO LADNIE - TAK TRZYMAC! WIEM ZE SLUPSK TEZ MA PRZERWE.

:lol: :lol: :lol: :lol:

KORCZOWA 30.01 CAŁKOWICIE STOI BRAWO DLA DZIENNEJ ZMIANY KRĘCIMY IM WORA DALEJ.A BIURO JAK MIAŁO IŚC NA PASY TO SIĘ NAGLE ROZCHOROWAŁO.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Klimat rozmów jest bym powiedział taki jak podczas "zimnej wojny" USA - ZSRR. Siwy nie ma prawa głosu. Jest tylko obserwatorem, a Ci którzy mogą negocjować nie mają do tego predyspozycji ani wiedzy. Niestety :(
NIE RóB ZADYMY :lol:
Żadna zadyma, tylko sama prawda.

-- TVP INFO -- FIRMY TRANSPORTOWE NIE KONIECZNIE MUSZą DOSTAć ODSZKODOWANIA Z POWODU PROTESTóW .

ja wroclam wczoraj do pracy bo dalam kredyt zaufania Panu Premerowi.ale jezeli nas wyroluja to jutro ide do lekarza bo naprawde glowa mi od tego wszystkiego peka i mysle ze tak zrob duzo osob,wiec jesli czytaja to ludze z rzadu niech zdecyduja sie na krok naprzod,wtedy zwazkowcy moga sie troszke cofnac....MUSICE SIE DOGADAC ,ANI RZAD ANI MY NIE MAMY WYJSCIA.POZDRAWIAM

"
Anonymous napisał:
ja wroclam wczoraj do pracy bo dalam kredyt zaufania Panu Premerowi.ale jezeli nas wyroluja to jutro ide do lekarza bo naprawde glowa mi od tego wszystkiego peka i mysle ze tak zrob duzo osob,wiec jesli czytaja to ludze z rzadu niech zdecyduja sie na krok naprzod,wtedy zwazkowcy moga sie troszke cofnac....MUSICE SIE DOGADAC ,ANI RZAD ANI MY NIE MAMY WYJSCIA.POZDRAWIAM
"

CO MASZ ZROBIC JUTRO - ZROB DZISIAJ, NIE MA CO ODWLEKAC BARDZO WAZNEJ DECYZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZDROWIE JEST NAJWAZNIEJSZE.

Anonymous napisał:
JUż PRZECZYTAłEM. IDZ LEPIEJ DO LEKARZA - żYCZę ZDROWIA DONALD T.

Spokojnie :lol:
Ludzie !
Wczoraj sam Komendat SG wytrącił rządowi nóż z ręki, bo powiedział, że nie będą dokonywać odpraw !!!!!
Po tym za jakiś kwadrans zakończyły się rozmowy !!!

ROZUMIECIE !!!!!! :lol:

NAJWAŻNIEJSZA JEST ŚCIANA WSCHODNIA - UŻ,L4 ITD....

RESZTA KTO MOŻE TO JAK WYŻEJ, ALBO PO WŁOSKU !!!!!!!

PROTEST TRWA !!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tak, tylko że to my już stoimy pod ścianą od paru lat i nie mamy się gdzie cofnąć a to co robi strona rządowa to jest kolejny dowód na brak dobrej woli w rozwiązaniu tego węzła gordyjskiego.

inspektor celny napisał:
tak, tylko że to my już stoimy pod ścianą od paru lat i nie mamy się gdzie cofnąć a to co robi strona rządowa to jest kolejny dowód na brak dobrej woli w rozwiązaniu tego węzła gordyjskiego.
CIEKAWE JAK DłUGO TRANSPORTOWCY DADZą SIE OSZUKIWAć???

PAMIETACIE JAK UKRAIŃCY BLOKOWALI DOJAZD DO KORCZOWEJ BO NIE MAJA WIZ? NO TO ONI PRZECIEZ ZAPOWIADALI WTEDY ŻE JAK OD 1 LUTEGO NIE BEDZIE UMOWY O MAŁYM RUCHU GRANICZNYM TO DALEJ BEDĄ BLOKOWAĆ. MYSLICIE ŻE SIE ODWAŻĄ PO TYM WSZYSTKIM????

Status
Zamknięty.
Back
Do góry