NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
NIE NAKRECAJCIE SIE SPOKOJNIE JAK MILCZA NIC SIE NIE DZIEJE MY POCZEKAMY PRZECIEZ MAMY CZAS TAK CZY NIE??? NIECH SIE PIETRZA SPARAWY A TRANSPORTOWCY TEZ JUZ SIE GOTUJA JEST DOBRZE TAK TRZYMAJMY

tak jest, to prawda, media milczą, to po kiego siedzą u dyrektora izby? na co czekają? na sensację? mają teraz temat z rozbitym samolotem, a celni poczekają, przew.zrzesz.transportowców mówił w radio ,że "celnicy niech się wezmą do roboty i przestaną kierowców traktować jak niewolników!" ...tylko że jak my pracujemy jak niewolnicy to jest ok panie przewodniczący?

nie wiem, czy czytaliscie ostatnie wydanie NEEWSEka, jest tam obszerny art., na temat zamykania celnikow i zasady domniemania niewinnosci, cos sie jednak dzieje.

Nie chcieliście Pana Romana Giertycha to macie gości siedących okrakiem na barkadzie - czy to PO czy PiS. Czym sie podniecacie

gosc napisał:
nie wiem, czy czytaliscie ostatnie wydanie NEEWSEka, jest tam obszerny art., na temat zamykania celnikow i zasady domniemania niewinnosci, cos sie jednak dzieje.
ALE TO JESZCZE MAŁA

wiem, ze malo, ale do tej pory nie widzilam aby ktos o tym napisal, pisali kiedys jakies lakoniczne informacje, natomiast ten artykul jest naprawde dobry, do tego stopnia, ze Sad w wyroku stwierdzil bezsasadnosc zarzutow. Niech opinia publiczna sie dowie, ze celnik to nie tylko lapowkarz, ale rowniez obywatel, ktorego prawa sa powszecnie lamane. Nie mozemy sie zlamac, jezeli to zrobimy, jaka bedzie nasza przyszlosc??? Media w koncu beda musieli o tym glosno mowic, musi byc ogolnopolski paraliz.

przewod.zz STANISZEWSKI jedzie po ordery!!!

Wszyscy już protestują BRAWO.
Pytam się tylko dlaczego przewodniczący federacji ???? związków zawodowych Staniszewski Jacek nie zajmuję się organizacją protestu w rzepińskiej izbie celnej i w pozostałych izbach lecz wybiera się do MFu świętować? Co tam będzie świętował i w czyim imieniu? Ja już się ze związków wypisałem i nie życzę sobie żeby mnie reprezentował taki ktoś!
Gratuluję Związkowcom takich przewodniczących.

Radio trójka podaje że naprzejściach kroscienko hrebenne medyka medyka kolejowe dorohusk, lotnicze jasionka, zosin pracują tylko kierownicy. hura. jutro w oc katowice nie wiadomo czy chociaż kierownicy przyjdą. A jak reszta?

BEZLEDY STAJĄ OD JUTRA!!!!!MAMY DOŚC JAK WY WSZYSCY!!!!!POZDRAWIAMY WSZYSTKICH KTÓRZY SĄ NA L-4 ALBO NA NŻ!!!!!!!!

BARDZO SIE CIESZE ZE TAK WSZYSTKO SUPER IDZIE. BĘDZIEMY SIE TRZYMAĆ RAZEM. O BRAKU JEDNOŚCI JUŻ W NASZEJ BRACI MOŻNA ZAPOMNIEĆ. BRAWO. GÓRA JUŻ WIE ZE NIE MA ŻARTÓW Z NAMI.
WIELKIE UZNANIE- CHYLĘ CZOŁO PRZED TYMI KTÓRZY MIELI ODWAGĘ i ZACZĘLI "NASZE POWSTANIE".
WSZYSCY JESTEŚMY Z WAMI.

Z powodu braku kadry nie można też przesunąć funkcjonariuszy z innych punktów.

widzicie co oznacza SOLIDARYZM :) WSZYSCY TO WSZYSCY :)

czuję, że tym razem damy radę

Status
Zamknięty.
Back
Do góry