NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
CELNICY I CELNICZKI MOBILIZUJCIE ODDIAŁY ..TO JEST OSTATNIA SZANSA DLA CŁE TAKA JUZ SIE MOZE NIE POWTÓRZYĆ..DO ROBOTY JESZCZE TROCHE CO Z BLOKADA TIRÓW

witam, mnie dzisiaj też coś wypadło - jestem na UŻ a w firmie kadra i cywle. Pozdrowienia z pustych KIELC

Anonymous napisał:
CO Z KORCZOWĄ I DOROHUSKIEM HRUBIESZÓW GOŁDAP KROSCIENKO
Krościenko - w słuzbie 2 f-szy. Reszta odpowczywa na uż lub się leczy. Odprawy tylko na wjeździe do RP.

Cała Warszawa zmobilizowana. Jutro Piatek wszyscy idziemy na uz.
Oddziały zmobilizowane. Wszyscy wiemy i jutro pokazemy na co nas stać
Jestesśmy z WAMI. Do jutra

TVN 24 - Korczowa, Medyka, Dorohusk- po 1 f-u, w piątek strajk kierowców w Warszawie- chyba że ogłoszą żałobę to nie będzie

gosc napisał:
Cała Warszawa zmobilizowana. Jutro Piatek wszyscy idziemy na uz.
Oddziały zmobilizowane. Wszyscy wiemy i jutro pokazemy na co nas stać
Jestesśmy z WAMI. Do jutra
NO WARSZAW BEDZIECIE WIELCY

Dzwoniłem do Korczowej, na wiele stanowisk.
Nikt nie odbiera telefonów. Nawet kierownik zmiany.
CZYżBY NIKOGO NIE BYłO?

KORCZOWA ZABLOKOWANA

Rozeznałem się bardziej.
Jest tylko kierownik oddziału i jeszcze jeden funkcjonariusz.
A tak w ogóle to kierowcy tirów zablokowali przejście.

Anonymous napisał:
TVN 24 - Korczowa, Medyka, Dorohusk- po 1 f-u, w piątek strajk kierowców w Warszawie- chyba że ogłoszą żałobę to nie będzie
A OGŁOSZĄ NAPEWNO JAK MÓWIA TAK ZROBIA..KAPMANIA WYBORCZA TRWA

Gazeta Wyborcza str.5 "Kryzys na granicy trwa" i piszą dyrdymały o problamach wizowych ukraińców, Karcie Polaka i dopiero mioedzy wierszami , że ..."walczący o podwzki celnicy"..., czy te nasze związki to juz nie potrafią nawet załatwić jakiegoś komunikatu w mediach???
Na tej samej stronie: tragedia w Dorohusku - zmarł kierowca ..." winien jest włoski strajk polskich celników, którzy masowo poszli na urlopy i zwolnienia"... , no z takimi komentarzami w mediach to my na pewno coś osiągniemy. jeszcze raz pytam gdzie są związki, czy ktokolwiek kto może sprostować te krzywdzące nas opinie !!!!!

BĘDZIE NADZWYCZAJNE POSIEDZENIE RZĄDU W ZWIAZKU Z KATASTROFA SAMOLOTU MON A GRANICE I SPRAWY GOSPODARCZE POLSKI MOGA POCZEKAĆ ...PIS NAROZRABIAŁ A PO ZBIERA POKŁOSIE ...ALE NICZYM SIE NIE RÓZNI OD PIS-U

Będą nici z blokady tirów napewno ogłoszą żałobe narodową.Ale my mudimy się trzymać dalej.Reszta północy niech dołączy.Pozdrawiam

niech ktos cos zrobi z mediami, nic nie mówią o wewnątrz kraju pomimo że zostali poinformowani, a dodatkowo klamia jak z nut na temat naszej sytuacji. Takimi informacjami szczuja na nas przewożników i opinie publiczną.

w IC GDYNIA mają rozwolnienie :) wzywają kierowników oddziałów
robi się gorąco, ale WYTRZYMAMY

Status
Zamknięty.
Back
Do góry