NAJNOWSZE INFORMACJE

• Thread starter Thread starter NOWOŚCI
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
okęcie będzie stało od piątku .... - dajcie znać co dalej (praca zmianowa) tzn. poniedziałek,wtorek ....

doprawdy dziwię się decydentom, na co oni liczą,że co..niby celni odpuszczą? załamią się? czyżby nie wiedzieli o realiach tego zawodu? idą na przeczekanie? kogo chcą złamać, przecież my już stoimy przed murem! jak długo chcą nas tak katować i podróżnych bo to jest nie normalna sytuacja! my walczymy o swoje ludzkie warunki w tym zawodzie, nie chcemy być chłopcami do bicia i białymi niewolnikami bo mamy 21 wiek, tak, jesteśmy niewolnikami we własnym kraju!

Anonymous napisał:
MEDYKO OBUDZ SIĘ, LUDZIE OPAMIETAJCIE SIĘ,PRZECIEŻ TO Z WASZEGO PRZEJŚCIA WZIĘLI NAJWIECEJ WASZYCH KOLEGÓW,PORACUJECIE JESZCZE ZE DWA LATA I WAS TEŻ POZAMYKAJĄ.NIE BÓJCIE SIĘ KONUSA TO PRZECIEŻ ON ZAŁATWIŁ WASZYCH KOLEGÓW,NIE BĄDZCIE LIZUSAMI PATRZCIE CALA POLSKA PROTESTUJE A WY CO KAPUSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
JUZ JA PRZYPILNUJĘ ABY PO TYM WSZYSTKIM DOSTAWALI NAGRODY I AWANSE NA... STARYCH ZASADACH! PIR...NE ŁAMISTRAJKI!

zawiedziony celnik napisał:
zoll napisał:
i jak te wszystkie biedne VIP-y bedą teraz poruszać się po stolicy ? Chyba "wierzchem na kocie"
Tiaaaa..... Nawet w sejmie jeden z posłów zapytał czy taka blokada celnicza grozi lotnisku w Warszawie??? Do lekarza koledzy z portu lotniczego.... Jest okazja Warszawskie poselstwo się nas boi...
idziemy od piątku na uwż lub zwolnienia (przynajmniej OCT I), jak inni????????????????????????????????????

jakiego piątku-od jutra.Gdynia jutro staje i Rzeszów też.W piątek będzie ciężko od lekarza L4 ale jutro to co innego:)

A Olsztyn jak zwykle śpi. Strajki? Jakie strajki. My strajkujemy już od kilku lat. Nie ma dnia żeby nie dzwonili ze skargą, że pracować się nam nie chce. L-4? Jakie L-4 przecież to trzeba iść do lekarza a komu by się chciało do niego iść i w kolejce czekać. Eeee tam lepiej popatrzymy jak to będzie. Jak się uda to załatwią to za nas a jak nie to my w d… nie dostaniemy. Nam przecież nawet pracować się nie chce. Idę spać. Dobranoc.
PS Wstyd mi za Was Olsztyniaki :oops:

Ach ten MF!
Znowu rozważa i pewnie skieruje, tylko kogo?
Panowie z Grup Mobilnych, nie dajcie się manipulować.
Walczymy o całą SC.
Dzięki Wam szybciej wygramy. Wygra też Państwo, im szybciej tym lepiej!

Z drugiej strony, odczytuję bardzo głupie podejście MF do protestu.
Idąc ich tropem myślenia, są świadomi popełnionych błędów, więc dlaczego
brną dalej w półśrodki, a NIE PRÓBUJĄ ZAJĄĆ SIĘ PROBLEMEM!
Czym ma być dla nich SC? I jak długo ma działać na ich warunkach!

PROBLEMU JUŻ NIE DA SIĘ OBEJŚĆ.
Jak oni tak działają, róbmy swoje, z premedytacją.

Myślę, że problem ich przerósł.
Próbowali przez jakiś czas zrzucić problem na barki dyrektorów izb, którzy podobno, o czym sie dowiedziałem dzisiaj - kształtują politykę kadrową. :lol:

Pękła bańka goryczy pompowanej latami.
Zaszłości i zaszłości. A rządowi wymyka się to z kontroli.

PS Mam wrażenie, że mój dyrektor na pewno tego nie robi.

Ach, sobie tak marzę!

A gdyby, Dyrektorzy wstawili się za SC!
Wszyscy.
SC jest zaniedbana i niedofinansowana.
Idealny moment, żeby, w końcu, dyrekcja wstawiła się za
pracownikami,a co, nie mają nic do powiedzenia?

Dlaczego nie poprą protestu?
Świadczeniem prawdy. Czy nasze problemy nie są prawdziwe?
Są im nieznane? Kim są ci ludzie?

Ich OBOWIĄZKIEM jest o nich mówić, inaczej niech rezygnują!

ci co pracują dzisiejszej nocy niech robią to sumiennie, powoli, niech nie ulegają presjom przełożonych, nie dają się poganiać bo później wypną się na was w razie biedy a w takich wariackich warunkach można sie pomylić a w papierach i programach komputerowych już nic nie poprawisz i nie wymigasz się prokuratorowi ani sędziemu,że był duży ruch, pośpiech i do tego przełożony kazał mu pracować szybciej, nic z tego..dlatego jak już tam jesteś..rób tak abyś nie musiał się tłumaczyć z byle powodu a oni na to tylko czekają, wiem, przeżyłem to.

Anonymous napisał:
A Olsztyn jak zwykle śpi. Strajki? Jakie strajki. My strajkujemy już od kilku lat. Nie ma dnia żeby nie dzwonili ze skargą, że pracować się nam nie chce. L-4? Jakie L-4 przecież to trzeba iść do lekarza a komu by się chciało do niego iść i w kolejce czekać. Eeee tam lepiej popatrzymy jak to będzie. Jak się uda to załatwią to za nas a jak nie to my w d… nie dostaniemy. Nam przecież nawet pracować się nie chce. Idę spać. Dobranoc.
PS Wstyd mi za Was Olsztyniaki :oops:
Poczytaj na innych forach, od jutra stoi Gronowo a za nami pójdą inni - chyba

NO PANOWIE I PANIE MELDOWAĆ CO SIĘ DZIEJE NA GRANICACH I ODDZIAŁACH SĄ JAKIEŚ EFEKTY ..PROSZĘ WPISYAĆ MIEJSCOWOSĆ I JAKIE EFEKTY

Opis sytuacji

Izba Celna w Przemyślu stanęła . Do pracy stawiło się tylko kierownictwo. Tak ma być dziś i jutro. Pozdrawiam wszystkich protestujących.

Dziś stanęły Kielce. OC (wszystkie 3) i UC (w UC są cywile). A przynajmniej tak miało być. Ja w każdym bądź razie jestem na UŻ.

Dziękuję wszystkim którzy zrozumieli sytuację i coś robią (a może powinienem napisać nic dziś nie robią :lol: )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry