Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
twoja statystyka jest jak krótka spódniczka. która ma skutecznie zasłonić paskudę ... ale nie przestawaj. może nadzieja nie umrze ostatnia?
Tak zakładałem - szybka i merytoryczna odpowiedź
Słowo Hejter jest neologizmem ( czyli nowym słowem które stosunkowo nie dawno weszło do użytku) a narodziło się w internecie. Hejter to osoba najczęściej krytykująca inne osoby lub ich prace, dodatkowo zazwyczaj krytyka Hejtera nie jest krytyką inteligentną popartą danymi tezami i argumentami a jest to krytyka poparta głównie przekleństwami. Hejter jest osobą zazdrosną o osiągnięcia innych o choćby nie wiem co jego zadaniem jest wytknięcie innym wszystkich możliwych wad i doczepienie się do do byle czego. Hejterzy najczęściej czują się anonimowi stąd też próbują ukazać że są kimś i im wszystko wolno. Rzeczywistość jednak jest całkiem inna. Hejterzy najczęściej są określani znanym powiedzeniem: âMały pies a głośno szczekaâ . Hejterzy zazwyczaj nie próbują się wykazać swoją inteligencją za to jednak próbują pokazać że znają wiele słów na K* S* D* itp.(Przekleństwa). Jeżeli trafisz na Hejtera trzymaj się na baczności i wiedz że będzie On pałał do Ciebie nienawiścią i nawet się nie skapniesz kiedy On odrobi Tobie D*pę.
ZPC dla akcyzy, kontroli i egzekucji ? Bez przesady ! Każą im znaleźć tonę suszu tytoniowego, 5000 litrów podrabianego alkoholu i 100 000 oleju opałowego używanego niezgodnie z przeznaczeniem. A jak nie znajdą to co ? Do zwolnienia, brak awansu, nagana ? ZPC w tym wydaniu to tylko kolejny bat na ludzi. Wprowadzenie tego świadczy tylko o tym, że nasi przełożeni nie rozumieją o co w ZPC chodzi. Coś takiego można wprowadzić wg. mnie tylko na poziomie ministerstwa i dyrekcji Izb celnych a nie UC czy też OC.
Nagrody plus ZPC, grusza, wartościowanie ,korpusy, Grzegorz S.