CELNIK Z POLSKI
Aktywny użytkownik
Niektórym opadają ręce (cat)...innych ponosi (jak mnie) czytajãc Wasze postycat - Przecież to ty zacząłeś pisać jakieś dyrdymały.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niektórym opadają ręce (cat)...innych ponosi (jak mnie) czytajãc Wasze postycat - Przecież to ty zacząłeś pisać jakieś dyrdymały.
Ludzie kochani !!!!! Obiecałem sobie więcej się na moim forum nie wypowiadać. Ale nie. Muszę złamać swój własny zakaz. Czy Wy zdajecie sobie wogóle sprawę z tego, że jest to forum ogólnodostępne i czytane przez "gości" spoza naszej firmy? Przecież te wieczne pyskówki są żenujące. Już nawet przywykłem do okładania się kalumniami przez cywili i funków, chociaż tego delikatnie mówiąc nie pochwalam, żeby nie powiedzieć wstyd to czytać. Dla odmiany teraz pojawił się nowy front: starzy i młodzież urządzają sobie harce jak w Bitwie pod Grunwaldem. Czy Wam wszystkim rozum odebrało ? Przecież zachowujecie się dokładnie tak jak chce kadra zarządcza. Dziel i rządź to ich dewiza. Wy się żrecie sami ze sobą o okruszki z pańskiego stołu zamiast patrzeć na ręce, które będą dzieliły Wasze PODWYŻKI i DODATKI KONTROLERSKIE. Kiedy do Was dotrze, że cywil i funk, młody i stary jadą na jednym wozie? Tylko w jedności siła. Wspomnę jeszcze o wyrazach współczucia dla Przewodniczącego Siwego, który reprezentując nas wszystkich jakoś to skłócone środowisko ogarnia. Szacunek Panie Sławomirze.
P.S. Mam nadzieję, że już więcej mnie nie usłyszycie.
Czy administrator może zakończyć ten wątek?Czy administrator może zakończyć ten wątek?
Półprawda. Gdyby nie emki nie wstąpiłbym do SCS - jak 80 % nowo przyjętych..
Żaden problem!Jak jesteś taki mądry to mi powiedz "jak gola dupa jeża zabić".
wystarczy takie mądrości mu przeczytać i sam zdechnie ! skąd takie żałosne wpisy się biorą? ludzie już zresetować się browarkiem lub drinkiem nie potrafią? tylko swą żółć wylewają w necie? pewnie w pracy, to ciche myszkiJak jesteś taki mądry to mi powiedz "jak gola dupa jeża zabić".
Jeżeli to do mnie to odpowiedź jest bardzo prosta. Wale twoją gołą dupą w jeża dopóki nie padnie.Jak jesteś taki mądry to mi powiedz "jak gola dupa jeża zabić".
Jeżeli to do mnie to odpowiedź jest bardzo prosta. Wale twoją gołą dupą w jeża dopóki nie padnie.
Masz racje stefan. Proponuję Michała na szefa KAS. Oczywiście dopóki nie znajdzie się lepszy kandydat, o ile to możliwe
W moim USC część magazynierów to funki.Pony nie wiem jak u Ciebie ale w moim UCS wszyscy magazynierzy to cywile nawet na granicy. Są być może takie miejsca że na tym stanowisku jest funkcjonariusz. Najprawdopodobniej ten który wcześniej wykonywał inne obowiązki przypisane dla funkcjonariusza ale któregoś dnia przeniesiono go na takie stanowisko. Właśnie dlatego że jest to stosunek służbowy i z dnia na dzień można zmienić miejsce i zakres zadań dla funkcjonariusza. To są wady służby za które są rekompensaty w postaci wcześniejszej emerytury. U nas każda nowo zatrudniona osoba na stanowisku magazynier jest cywilem