Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czekasz ok 2 tyg na samo orzeczenieWitam.
Czy po zaliczeniu wszystkich lekarzy z obiegówki na sam koniec staje się jeszcze przed lekarzem orzecznikiem? Czy tego już nie ma i czekamy już na samo orzeczenie?
Pisz prawdę, zawszeMogę na priv , jak odp na te pytania
1jesteś wesoły-
2. łatwo mnie rozmieszyc -
3. Często rozpiera mnie energia -
4. Gdy mam dobry sposób na coś ,trzymam się go-
5. wolę iść własną drogą ,niż być przywódca-
6. Coś z poezja-
To chyba w takim razie zależy od izby. W dolnośląskim po zaliczeniu wszystkich lekarzy należy umówić się na komisję lekarskąWitam.
Czy po zaliczeniu wszystkich lekarzy z obiegówki na sam koniec staje się jeszcze przed lekarzem orzecznikiem? Czy tego już nie ma i czekamy już na samo orzeczenie?
Ja mamCzas dodać wpis
Mam komisję 23.07. czy jest ktoś, kto ma tego samego dnia bądź wcześniej ?
Jak to wszystko wygląda ? OpowiadajJa mam 22.07
To naopowiadal hihiJak to wszystko wygląda ? Opowiadaj
Psychiatra musi byc na obiegówce bo on jako lekarz moze ocenic Twoją zdolność psychiczną na podstawie opinii psychologa. W Policji jest Multiselect i od niedawna zaliczany on jest jako PZP, żeby nie dublować badań.Siema.
Ciekaw jestem czy na obiegówce macie zaznaczonego psychiatrę? Pytam bo w Policji zaznaczenie takie świadczyło albo o przydziale do spec grupy albo o "uwaleniu" przez psychologa. Czy w celnej psychiatra to norma? Chciałbym zapytać co u was zaznaczono. (U mnie kardio, ortopeda, laryngolog, okulista, psychiatra - z tego co pamiętam )