Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja od 15Ja juz jestem po badaniach Czy ktoś zaczyna 1 lipca?
Nie no same psychotesty bo np w wojsku mialem 4h...i znoe jest 30 min tablic i 30 ok pisemnychAle cała rekrutacja czy psychotesty w MSWiA? Testy zajęły mi ok 1h plus rozmowa 5 min.... bo się trochę z p. Psycholog posprzeczałem xD
Poszukaj, było z 10 razy na forum. Użyj „lupy”.Hejka czy ktoś mi coś powie o tym jak wygląda test kompetencyjny?
Czyli krotko mowiac na Wołoskiej testy okolo 1godziny plus rozmowa z psychologiemNie no same psychotesty bo np w wojsku mialem 4h...i znoe jest 30 min tablic i 30 ok pisemnych
Chryste xdAle jakie testy?
Bylem dzis na 7.30Chryste xd
Idziesz na testy psychologiczne (wszystko dostałeś na emaila), a potem na komisji dowiadujesz sie czy pozytyw czy negatyw i wtedy dostajesz skierowanie na resztę jeżeli oczywiście jesteś zdolny.
To po co pytasz o obiegówkę? XDBylem dzis na 7.30
Ale wszystko masz w mailu to dlaczego mieliby Cię prowadzić jak dziecko za rączkę w tej kwestii? Na komisji dostaniesz informacje czy jesteś zdolny czy nie i wtedy bedzie wydana decyzja o obiegówce oraz dalszych skierowaniach na badanie - po to proszą aby przynieść ze sobą papierowe skierowanie wydane w IAS.Bo nikt nam nic nie odo.nie pokierował dalej