Bez paniki, chociaż wakacje spokojne zdążycie się wykazaćAno.jakos tak jak kiedys pisalem.z takim tempem to moze sierpien przyjecia.chocia chcialbym bardzo sie mylic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bez paniki, chociaż wakacje spokojne zdążycie się wykazaćAno.jakos tak jak kiedys pisalem.z takim tempem to moze sierpien przyjecia.chocia chcialbym bardzo sie mylic
Przecież większość naborów od 2019 r. to tempo że ho ho , jeżeli liczyłeś na zastrzyk kasy to niestety... szału nie będzieTu niechodzi o wykazywanie sie ale o to ze kazdy ma jakies zobowiazania...praca , firma szkola,A na dzien zaczęcia wszystko musi być zakonczone.A juz nie wspomne o wykupionych wakacjach
Wiesz mi chodzi ze jest taki stan zawieszenia.moglbym cos porobic innego a tak to czlowiek nie wie czy moze bo dadza znac i komisja bedzie a Ty np w BulgariiBez paniki, chociaż wakacje spokojne zdążycie się wykazać
Ja tez nie.moge zaczac od wrzesnia nie ma problemu.Ja sie absolutnie nie denerwuje juz i tak załozylem ze zaczne od sierpnia/wrzesnia.I nawet lepiej
Zgadzam sie w 100% i ciekawe jest to ze w rekrutacji bralem udzial z kolega z Radomia i Piaseczna ktorzy mogli je zrobic w miejscu zamieszkania i od 15 zaczynaja prace...Wiesz mi chodzi ze jest taki stan zawieszenia.moglbym cos porobic innego a tak to czlowiek nie wie czy moze bo dadza znac i komisja bedzie a Ty np w Bulgarii
Ja tez jestem z Radomia i Piliklinika jest na osiedlu Gołębiów wiec tak jak mowisz... wystarczylo by sie dogadac i tenat zalatwionyZgadzam sie w 100% i ciekawe jest to ze w rekrutacji bralem udzial z kolega z Radomia i Piaseczna ktorzy mogli je zrobic w miejscu zamieszkania i od 15 zaczynaja prace...
Wydaje mi się oraz @Spejalistka, że się nie dogadali właśnieWszyscy dostali info o testach psycjologicznych? Czyli sie nie dogadali
Każdy ma inny dzień, ale tę samą godzinęA wszyscy mamy na tą samą godzinę?