Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Potwierdzam wyrzucenie kasy w błoto te testy z testy na celnika. Przycztaj ustawę o KAS. Ja miałem w sierpniu w Bydgoszczy i test nie był trudny. Ogólnie cztery części: Funkcjonowanie organów państwowych RP, funkcjonowanie organów UE, Ogólnie o KAS i członkostwo Polski w UE. Takie bloki.Witam, nie kupuj tych śmiesznych pakietów np z testów na celnik kasa w błoto... W porównaniu co było na testach to może w tych testach z neta było może 10%. Lepiej weź aktualny podręcznik z wosu i przeczytaj go sobie.
Będą pytania odnośnie funkcjonowania kas ja miałem pytanie np o nadawane stopnie. organizacja uni Europejskiej, organizacja i funkcjonowanie państwa przykładowe pytanie ile jest osób w Senacie/ sejmie
Aktualne zagadnienia
haha, no cóż, to chyba dobrze?U mnie było pytanie ile gwiazd ma flaga UE ... a flaga UE wisiała na sali.
No nie do końca. Znam ludzi z oper. co nie mieli takich badań, a są tacy co je przechodzili do realizacji. Co izba to inny obyczaj.Badanie psychofizjologiczne jest tylko do Biura Inspekcji Wewnętrznej oraz wydziałów operacyjno-rozpoznawczych. W zwykłym postępowaniu kwalifikacyjnym nie ma badania psychofizjologicznego na poligrafie