Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej to wyniki testów psychologicznych po 20 sierpnia??
Ciekawe kiedy będzie kolejny etap (o ile się uda).hej, tak mówili
Mam nadzieję że jeszcze w tym rokuCiekawe kiedy będzie kolejny etap (o ile się uda).
Mówili ze w drugiej połowie sierpnia wiec już powinny być. Ciekawe jak nam poszło czy się udało. Szczerze to już się doczekać nie mogę chcialbym wiedzieć na czym stoję xdhej, tak mówili
Czytaj dokładnie wpisy na forum, w innych tematach też,Mówili ze w drugiej połowie sierpnia wiec już powinny być. Ciekawe jak nam poszło czy się udało. Szczerze to już się doczekać nie mogę chcialbym wiedzieć na czym stoję xd
Nikt nie mówił ze będzie lekko jak bym się nie czuł na siłach i nie wiedział co mnie czeka to próbował bym do straży miejskiejCzytaj dokładnie wpisy na forum, w innych tematach też,
no i połącz to z warunkami naboru...szału na początku nie ma, później (tak po 10 latach) - wszystko w rekach MF.
Ale podstawa...czy czujesz się wewnętrznie silny i gotowy na walkę, lekko nie jest
A dostanę jakiś kwit ze mam juz ankiete zrobiona? Jak bym chcial do innych służb isc itd3 miechy się na abo zazwyczaj czeka
SĄ, ale nie ma kto opublikować, sorry ,taki mamy klimatA wyników dalej nie ma...
Nie ma i nie wiadomo ile jeszcze czekać. Widziałem na stronie kas Podkarpacie ze kolejny nabór ogłosili xdA wyników dalej nie ma...