Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie ciekawe ale wydaje mi się ze na test wiedzy ogólnej byś musiał iść. A tam to loteria xdCzyli jak tu bym olal rekrutacje po abo i zlozyl na ten nabór na Rzeszów to psychol i wf zaliczony tylko testy i odrazu rozmowa?
Dokładnie. Najcięższy etap rekrutacji na ktorym wszystko moze być.No właśnie ciekawe ale wydaje mi się ze na test wiedzy ogólnej byś musiał iść. A tam to loteria xd
Ale ogólnie jakiś bardzo trudny to ten test wiedzy nie jestDokładnie. Najcięższy etap rekrutacji na ktorym wszystko moze być.
Nie nie chodzi tylko o to ze wszystko tam moze byc i pytania moga zaskoczycAle ogólnie jakiś bardzo trudny to ten test wiedzy nie jest
Pytania są głównie z wiedzy. Te tzw. dziwne są na logikę. Nic trudnego tam nie ma
Dokładnie. Lub co to jest naped 4x4.Paręnaście lat temu miałem jedno z pytań o plafony...
4 browary z wkładkamiDokładnie. Lub co to jest naped 4x4.
Hahah myśle ze jak by była taka odpowiedz do wybrania i byś zaznaczył to reszta testu dla sprawdzającego nie miała by sensu bo zamiast e-maila ze zdałes była by wiadomość kiedy masz przyjść podpisać umowę xd hahah4 browary z wkładkami
U mnie też, żona na wyjeździe, a psycholog porównuje "testy" z jego własnym, raczej nie wygląda to dobrze,U mnie nadal cisza
Do mnie też dzis ze pozytywnie i następny tydzien badania. Ale jeszcze się zastanawiam czy nie rezygnować.Dzwonili dzisiaj do mnie, że ABO już sprawdzone, no i komisja lekarska czeka, ale zrezygnowałem z osobistych względów, a do was ??
U mnie przeważyła Policja i lepsze perspektywy, a dodatkowo te negatywy o tej formacji, które tutaj wypisują to coś co dodatkowo przemawia żeby sobie odpuścić