Nabór 2024

KpracaAS

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
Witam. Czy jest ktoś to przeszedł niedawne nabory i jak to wyglądało terminowo? Może ktoś pamięta w miarę daty oraz czy wszystko było w Rzeszowie czy coś w Przemyślu.
Chodzi mi np że jak ktoś miał Test wiedzy 10.04 to ile później miał test psychologiczny i test sprawności fizycznej?
Z góry dzięki za odpowiedz

Cześć, czy podpowiecie z czego się uczyć na poniedziałkowy test wiedzy w Rzeszowie? :)

Między jednym a drugim to było miesiąc/dwa. Moja rekrutacja trwała prawie rok

A kiedy składaliście dokumenty i ile po tym dostaliście informację o teście wiedzy ?

Dokumenty złożone 26 czerwca , a 10 lipca info o terminie testu wiedzy.

Ktoś dostał już może wyniki wczorajszego testu wiedzy ?

Ktoś dostał już może wyniki wczorajszego testu wiedzy ?
Właśnie też czekam. A z tego co mówili testy psychologiczne już w czwartek lub piątek więc myślę, że maksymalnie jutro przyślą wyniki. W której grupie pisałeś test?

Wi
Właśnie też czekam. A z tego co mówili testy psychologiczne już w czwartek lub piątek więc myślę, że maksymalnie jutro przyślą wyniki. W której grupie pisałeś test?
Witam. Wczoraj pisałem o 11.15. Wydaje Mi się że to była grupa C

I na pewno była też grupa na godz 13:15

Ale chyba im się spieszy z tym naborem bo z reguły parę miesięcy trwa zanim się przejdzie przez wszystkie etapy a tym razem gonią z terminami 😁

Ale chyba im się spieszy z tym naborem bo z reguły parę miesięcy trwa zanim się przejdzie przez wszystkie etapy a tym razem gonią z terminami 😁
I to bardzo, test psychologiczny 3 lub 4 dni po teście wiedzy to dość szybki termin :D

W naszej grupie niby mówiła że test psychologiczny prawdopodobnie w przyszłym tygodniu ale poczekajmy na wyniki wczorajszego testu i wszystko będzie wiadomo 😉

Jest już jakieś info o wynikach (grupa A) u mnie narazie nic

Jak ktoś z grupy A dostanie jakąś wiadomość to dajcie znać. Z góry dzięki :))

Back
Do góry