Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W drugiej grupie też mówiła o czwartku, więc może faktycznie nie doprecyzowała o który czwartek chodzi.Ja byłem w Pierwszej grupie i nie ma
wyników. Być może Pani w komisji chodziło o przyszły czwartek a nie najbliższy z tymi testami psychologicznymi
Spokojnie, teraz to wszystko trwa tak szybko Dojdzie do rozmów to termin się będzie ciągnął i ciągnął. Dwa nabory temu, na wyniki z rozmowy czekałam ponad 3 miesiące, rok temu 2,5 miesiąca. Szykujcie się na przyjscie do służby dopiero po nowym roku.Ale chyba im się spieszy z tym naborem bo z reguły parę miesięcy trwa zanim się przejdzie przez wszystkie etapy a tym razem gonią z terminami
Oj tak, już by się chciało mieć tą pewność na czym się stoiTo czekanie na wyniki jest najgorsze
U mnie ta sama sytuacja, nie rozumiem w czym rzecz skoro był próg od 16 punktów a tu nagle 23.Wynika są, czy ktoś miał informacje, że będą przechodzić dalej kandydaci od 23 zamiast 16? Mam 21 i odrzucony ..
Wątpię żeby to coś dalo , oni wiedzą co robią i na pewno są odpowiednio "zabezpieczeni " na takie sytuacjeProponuję się odwołać grupowo ,bo to jest jakiś przekręt jak dla mnie
Też miałam 20 pkt , i radość minęła po doczytaniu maila do końca..Ja miałem 20 pkt i też byłem pewny ,że ide dalej dopóki nie doczytałem do końca . Przykre to jest i trochę niesprawiedliwe,ale coż...