Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pokaż załącznik: 6834@bolo1999, kształty pasują.
Nie chcę bronić wpisów forumowicza/czki @Agata Flis. Przytoczyłeś kilka wyrwanych z kontekstu wpisów. Nie chcę ich bronić, ale przeczytaj dokładnie całe fragmenty wątków i powiedz szczerze, czy nie została sprowokowana.Mi nic, ale z jej postów wyłania się tylko prostactwo i pogarda względem innych funkcjonariuszy, często młodszych.
Dla przykładu:
1)
2)
3)
4)
5)
To tylko pięć szybkich przykładów. Merytoryki zero, jedynie wyszydzanie, pogarda i obelgi - słabe zachowanie starszej sfrustrowanej starszej pani.
Wracając do tematu, ja dostałem właśnie "tarcze", ta KASowska jest moim zdaniem troszkę za duża.
Nie chcę bronić wpisów forumowicza/czki @Agata Flis. Przytoczyłeś kilka wyrwanych z kontekstu wpisów. Nie chcę ich bronić, ale przeczytaj dokładnie całe fragmenty wątków i powiedz szczerze, czy nie została sprowokowana.
A ja pytałem co zrobiła Tobie? Uważam, że na niewinny żarcik zareagowałeś zbyt emocjonalnie. Zaatakowałeś ją bez powodu, dlatego postanowiłem się za nią wstawić, co nie oznacza, że podpisuję się pod wszystkimi jej postami.
Poza tym skad wiesz, że Agata jest starszą Panią? Czy czasem nie próbujesz jej obrazić?
Pozdrawiam, życze zdrowia i więcej dystansu do siebie i do wpisów innych.
Nie dostałem żadnych nowych sortów. Niczego nie zamawiałem. Nie zamierzam ubrać munduru z KASowskimi naszywkami do ostatniego dnia obowiązywania starych sortów.
Może z czytających forum większość ma takie samo podejście i dlatego Twoje pytanie jest bez odpowiedzi.
A swoją drogą w czym Ci pomoże fakt, że ktoś dostał lub nie koszulkę czy spodnio wg nowego wzoru?
Wątpliwości dotyczące dostępności sortów najlepiej wyjaśniac w magazynie. Można napisać, zadzwonić,...
Jakość od Diora, wykonanie Made in China, rozmiarówka wg podanych wymiarów. Nie znam nikogo z kolegów i koleżanek funkcjonariuszy kogo by obchodził teraz na temat nowych mundurów, po za świeżakami przyjętymi !!! ps. tak ciasnej czapki niektórzy nie dostaną , każda będzie za duża na zawartość ich czerepkówNie chcesz, nie zamawiaj.
Interesuje mnie jakość, wykonanie, rozmiarówka , ponieważ obecne sorty to śmiech na sali. Jakość tragiczna, rozmiarówka z kosmosu. Co do telefonu do magazynu... żeby jeszcze odbierali.
Jakość od Diora, wykonanie Made in China, rozmiarówka wg podanych wymiarów. Nie znam nikogo z kolegów i koleżanek funkcjonariuszy kogo by obchodził teraz na temat nowych mundurów, po za świeżakami przyjętymi !!! ps. tak ciasnej czapki niektórzy nie dostaną , każda będzie za duża na zawartość ich czerepków![]()
![]()
![]()
że tak odpowiem kończąc wątek humoru
Co do analizy, to jeszcze lata nauki i wyciągania wniosków
![]()
Jaka tarcze na mundur czy mówisz.o.odznace tzwMi nic, ale z jej postów wyłania się tylko prostactwo i pogarda względem innych funkcjonariuszy, często młodszych.
Dla przykładu:
1)2)
3)
4)
5)
To tylko pięć szybkich przykładów. Merytoryki zero, jedynie wyszydzanie, pogarda i obelgi - słabe zachowanie starszej sfrustrowanej starszej pani.
Wracając do tematu, ja dostałem właśnie "tarcze", ta KASowska jest moim zdaniem troszkę za duża.
zamiast normalności zafundowali nam szd.
nie wiem, komu ten system ma służyć i co usprawnić.
bo w ocenie wielu to kolejny hamulec.
instrukcja kancelaryjna, papier i poczta elektroniczna wystarczały.
do normalnego sprawnego funkcjonowania.
teraz trzeba kolejnego potwora obsłużyć.
system zarządzania dokumentacją?
czy system blokowania obiegu informacji?
kto to wymyślił, zatwierdził i nakazał stosować?
......................................., kolejną rzeczą są legitymację służbowe na poziomie karty rowerowej lub legitymacji szkolnej ................................
zamiast normalności zafundowali nam szd.
nie wiem, komu ten system ma służyć i co usprawnić.
bo w ocenie wielu to kolejny hamulec.
instrukcja kancelaryjna, papier i poczta elektroniczna wystarczały.
do normalnego sprawnego funkcjonowania.
teraz trzeba kolejnego potwora obsłużyć.
system zarządzania dokumentacją?
czy system blokowania obiegu informacji?
kto to wymyślił, zatwierdził i nakazał stosować?