Igor Raczyński
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 181
Nie ważne jaki kolor ma kot ważne by łapał myszy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeżeli mówisz o realizacji, to pewnie masz podstawy i piszesz na przykładzie własnych odczuć. Współczuję. Szczerze.czarne wolą nosić ci, którzy udają kogoś kom nigdy nie będą !
Nie ważne jaki kolor ma kot ważne by łapał myszy
Już wystarczy że są (sporadycznie, ale są) osoby które nie rozróżniają rodzaju sortów i mieszają je...
Nie bój się, dla Ciebie specjalnie uszyją różowy, zostaniesz gwiazdą UCSuja tam wolę płyn do prania fioletowych i pomarańczowych ! są dla myślących inaczej ! czarne wolą nosić ci, którzy udają kogoś kom nigdy nie będą !
No i czarny mundur do roboty w terenie na drodze jest najbardziej funkcjonalny. Nikt się przecież nie kładzie pod samochód w białej koszuli. Wydziwiają w kolorze to właśnie ludzie z MFu. Jaki to w ogóle jest kolor miętowy ? Podobno taki:A z tym się zgodzić mogę. To nie konkurs piękności. Mundur ma być funkcjonalny i wyglądać poważnie, to nasze narzędzie pracy. Wydziwiać nad kolorem może panienka w butiku.
Nie bój się, dla Ciebie specjalnie uszyją różowy, zostaniesz gwiazdą UCSu
Konstruktywny krytycyzm to nie płakania i fochy. Wszelkie moje wypowiedzi są uargumentowane.
W którym miejscu - osobiście kierowana, chamska kpina o różowym mundurze - jest konstruktywna?Konstruktywny krytycyzm to nie płakania i fochy. Wszelkie moje wypowiedzi są uargumentowane.
z nowego sortu to dostali awanse i podwyżkiKtoś już coś dostał z nowego sortu?
z nowego sortu to dostali awanse i podwyżki
z nowego sortu to dostali awanse i podwyżki
"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." M. Twain
Nie przesadzaj Kolego.
Odmienne poczucie humoru, człowiekowi nic nie ujmuje ...
Ech.... tak wolno ci w to wierzyc.....Nie jestem w oddziale. Moim (subiektywnym) zdaniem czarny mudnur lepiej wygląda. Łatwiej go utrzymać - płyn do prania do czarnych + dużo płynu do płukania czarnych rzeczy. A zielony to nie wiadomo jak prać.
Gdzieś widziałem pismo, że czarny mundur znika bo ... kojarzy się z At i ludzie się boją ...
Racja, trzeba wiedzieć kiedy mądrze umieszczać cytat widzę, że niektórzy nie rozumieją pojęcia gry słów i brak im poczucia humoru, no i gacie dla nich najważniejsze !!! ps. słowo gacie, to taka przenośnia jakby kolega kolejnej rzeczy nie był w stanie zrozumieć"Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." M. Twain
To wróćmy do tematu, ponawiam pytanie: Czy dostał już ktoś nowe mundury zgodne z rozporządzeniem z roku 2018?
Racja, trzeba wiedzieć kiedy mądrze umieszczać cytat widzę, że niektórzy nie rozumieją pojęcia gry słów i brak im poczucia humoru, no i gacie dla nich najważniejsze !!! ps. słowo gacie, to taka przenośnia jakby kolega kolejnej rzeczy nie był w stanie zrozumieć
Masz rację, dobry cytat, niepotrzebnie się odzywałeś."Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." M. Twain