G
Guest
Gość
musimy wykazac dobra wole!!! A zwiazki niech podpisuja, jeden ich sygnal i.....taki ziab na dworze brrrrr...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pass napisał:poziom inteligencji przecietnego gpk ponizej przecietnej , wiec kontrole fizyczna na ciezarówkach moga robic , ale obsluga w systemach informatycznych .... - nie ma szans !!! Jednak pomimo przełożenia politycznego chetnie uzupełniliby swoje kompetencje o nas .... Ponadto pozbyliby sie konkurencji..... Nalezy to rozwazyc !!!!!!!!!!!!!
ZEby nas traktowali powaznie, idziemy jutro do pracy, a zwiazki niech w naszym imieniu "walcza" Niestety nie wykazalismy sie jak do tej pory odpowiedzialnoscia, jedni podpisali porozumienie, inni nie, jak przedszkolaki. Nie zapominajcie , ze to jest Nasz protest.dziubdzius napisał:Moja propozycja:
1. z decyzją co dalej poczekać co jutro ustalą ZZ
2. ci co sa na L-4 siedzieć dalej i się kurować
3. kto może - uż
4. kto nie może sobie nic załatwić - do roboty, ale wszystko po włosku karteczka po karteczce i DOKŁADNIE PRZESTUDIOWAĆ PRZEPISY :wink:
gostekcd napisał:I jeszcze jedno-na pytanie o przejecie systemów informatycznych wiecie co mówią. Że młodych i sprawnych , wykształconych sie podkupi-...
Nie, jestem f.c. i wlasnie tak uwazam i zobazcycie ze jutro czesc pojdzie do pracy, juz udowodnilismy, ze jestesmi silni, sami to wiedza, zawsze do tego mozna wrocic, ale musimy wykazac sie jednoczesnie odpowiedzialnoscia.Anonymous napisał:prowokacja
slawomir.siwy napisał:Dzisiaj pod MF stawili się przedstawiciele z wszystkich granicznych izb celnych , przejść granicznych oraz wielu wewnętrznych kom. organizacyjnych.
Są to celnicy, którzy deklarowali nawet podwójne zmiany na granicy w celu rozładowania kolejek w zamian za podpisanie porozumienia z rządem RP.
Przedziwne, że wobec takiej deklaracji w rozmowach wzięli udział Dyr. Departamentów, którzy zaproponowali rozmowy z SSC dopiero na jutro.
Z uwagi więc na fakt, iż MF nie zależy na skończeniu horroru na granicy i w wielu wewnętrznych kom. organizacyjnych PROTEST CELNIKÓW TRWA NADAL.
W przypadku negatywnego wyniku jutrzejszych rozmów nastąpi eskalacja protestu.
Donaldzie, rozumiemy Twoją sytuację, ale Ty zrozum naszą.Anonymous napisał:Nie, jestem f.c. i wlasnie tak uwazam i zobazcycie ze jutro czesc pojdzie do pracy, juz udowodnilismy, ze jestesmi silni, sami to wiedza, zawsze do tego mozna wrocic, ale musimy wykazac sie jednoczesnie odpowiedzialnoscia.Anonymous napisał:prowokacja
Nie jestem prowokatorem!!!!! tak uwazam, z naszej strony Oni nie maja zadnych zapewnien, to my gramy pierwsze skrzypce, ale wykazmy dobra wole, bo w koncu moga nie chciec z nami rozmawiac, nie rozumiecie, ze zawsze mozna wrocic??? Ale dobra wola to podstawa, wsyd mi za zawiazki, jedni podpisali, inni nie, po co te szopki??? Zwiazki niech czuwaja, my mozemy w kazdej chwili to ponowic. Ale nasz powrot bedzie dobrze odebrany, nikt nie powiedzial, ze mamy wracac na stale, mozemy np pojutrze nie isc, jezeli rozmowy nie pojda po naszej mysli, ale wykazmy dobra wole. Czy zle mysle??Anonymous napisał:prowokatorzy? wam ktoś płaci za takie bzdety? teksty? Nie możecie zrozumieć, że postulaty nie zostały zrealizowane to stoimy??
będą emerytury mundurowe i + 1000 podwyżki to wracamy. A jak nie to nie.