Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Wydaje mi sie ze jesli teraz damy im czas to zlapią oddech i cos wymysla aby nas wykiwac a teraz nie maja na to czasu. Nie zapomnijcie o tym ze ten Boni to specjalista od rozwiazywania problemow zbiorowych.
hahha, ale Ci sie tto udalo, super!!!fox napisał:Czyli że będzie tak... bedac wiecznie młodym celnikiem na rubieży (aplikant celny), dojadę sobie w zawiejkę 80 km do roboty rowerkiem- bo to zdrowo, ekologicznie i tanio, porewiduję w 30 st. mrozie przez 12 godzin oczywiście jak do tej pory bez posiłków regeneracyjnych, i wesół jako ta ptaszyna wrócę do dom na piechotę bo mi przemytnicy dętki pocięli.... aaa co tam będąc masochistą.... zajefajna robota
gostego napisał:popytajcie sobie w swoich środowiskach co w tym czasie jak my sie przepychamy i sprzeczamy robi SG, czynnie uczestnicza w tym forum, dokładnie czytaja nasze posty i wiecie co? są szcześliwi bo każdy dzień tego naszego protestu to jak oni mówią kolejna szansa dla ich być albo nie być . Oni już się uczą, poznają nasze systemy, studiują przepisy- pytanie po co? po to żeby za jakis czas być gotowym do przejęcie zadań SC. zapytajcie dlaczego pomimo wejścia do strefy i wydawać by się mogło nadetatyzacji mają być w najbliższym czasie nowe przyjęcia do SG-większość jednostek juz złożyła zapotrzebowanie na setki etatów, mają przyobiecane ze ich formacja nigdy nie zginie w przeciwieństwie do naszej, a my dalej się kłóćmy , przepychajmy, nie mam pytań, JA WRACAM DO PRACY I TEGO I WAM żYCZE. aha jesli po mnie pojawia sie drastyczne wpisy typu-stoimy i nie mąć to macie jasną odpowiedź kto tutaj tak naprawdę mąci i komu na tym zależy. pamiętajcie ze to im zależy szczególnie na tym aby tutaj tak wrzało, oni z tego forum czerpie wszystkie niezbędne informacje co sie u nas dzieje! POZDRAWIAM BRAć CELNICZą
Popieram , Oni tylko czekaja na to, w czerwcu maja przejac nasze kompetencje w zakresie kontroli legalnosci cudzoziemcow!!! Warto sie nad tym zastanowic.gostego napisał:popytajcie sobie w swoich środowiskach co w tym czasie jak my sie przepychamy i sprzeczamy robi SG, czynnie uczestnicza w tym forum, dokładnie czytaja nasze posty i wiecie co? są szcześliwi bo każdy dzień tego naszego protestu to jak oni mówią kolejna szansa dla ich być albo nie być . Oni już się uczą, poznają nasze systemy, studiują przepisy- pytanie po co? po to żeby za jakis czas być gotowym do przejęcie zadań SC. zapytajcie dlaczego pomimo wejścia do strefy i wydawać by się mogło nadetatyzacji mają być w najbliższym czasie nowe przyjęcia do SG-większość jednostek juz złożyła zapotrzebowanie na setki etatów, mają przyobiecane ze ich formacja nigdy nie zginie w przeciwieństwie do naszej, a my dalej się kłóćmy , przepychajmy, nie mam pytań, JA WRACAM DO PRACY I TEGO I WAM żYCZE. aha jesli po mnie pojawia sie drastyczne wpisy typu-stoimy i nie mąć to macie jasną odpowiedź kto tutaj tak naprawdę mąci i komu na tym zależy. pamiętajcie ze to im zależy szczególnie na tym aby tutaj tak wrzało, oni z tego forum czerpie wszystkie niezbędne informacje co sie u nas dzieje! POZDRAWIAM BRAć CELNICZą