G
Guest
Gość
Oooo taak wtedy sobie pogadamy -szczerze.Kiedyś można było dlaczego teraz trzeba się rejestrować?Wiemy wiemy...dlaczego...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o zakład idę. że jeśli awanse to 70% dla izby, 25% dla Urzędów i może 5% dla pozostałych fizoli
Hej, Katowice, nie sądzicie, że poruszane przez Was tematy powinny być omawiane na forum Katowic, a nie ogólnopolskim???? Co nas obchodzą Wasze miejscowe fobie?? Macie problem, to go sobie wyjaśnijcie między sobą, a nie płaczcie na całą Polskę.
świadczą o tym dyplomy ( niestety tylko ). W naszej izbie jest dużo nieawansowanych i po dziesięciu latach. Za to cywile z jedną czwartą mojego stażu w cle - to moja dwukrotna a nawet trzykrotna pensja.
Dla poprawy dobrej atmosfery na temat podwyżek to w IC Katowice mają być awanse na dzień celnika ale bez pieniędzy. Tylko na to możemy liczyć. Ciekawe czy tak będzie w innych izbach czy tylko dyrekcja w Katowicach jest tak operatywna.[/u]
Anonymous napisał:świadczą o tym dyplomy ( niestety tylko ). W naszej izbie jest dużo nieawansowanych i po dziesięciu latach. Za to cywile z jedną czwartą mojego stażu w cle - to moja dwukrotna a nawet trzykrotna pensja.
Wszyscy się chwalą dyplomami i nie tylko jak przychodzi pora awansów ale do roboty w komórkach merytorycznych to każdy się wymawia i ucieka. Widzę koło siebie ekspertów celnych , inspektorów jak wołają, że chca awans. Tylko jaki? Jak masz eksperta lub inspektora boś był w rodzinie czerwonych to co ty jeden z drugim jeszcze chcesz????
Anonymous napisał:Dać Ci husteczkę?
, awanse zazwyczj 1-2 osób na 50 pracujących , a w referatach 1 do 2 na 6 funkcjonariuszy- jest sprawiedliwość, nie wspomnę o widełkach