Lord Vader
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 2 938
...
Możecie się tarzać albo wyć do księżyca, a karawana jedzie dalej.
Ależ dzięki twoim schizofrenicznym komentarzom tarzamy się! Ze śmiechu ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
...
Możecie się tarzać albo wyć do księżyca, a karawana jedzie dalej.
Skoro wiesz coś więcej o powodach usunięcia ze związku członka jego zarządu, to podziel się z nami, biednymi szaraczkami, tą tajemną wiedzą.
Krzysztof Skibiński ani mnie ziębi, ani grzeje. Nie miałem okazji człowieka poznać.
Natomiast - jako szeregowy członek związku - wydaje mi się, że mam prawo wiedzieć, co takiego wydarzyło się w strukturach Zarządu Głównego, że jego członek został usunięty, a na forum - zbanowany.
Działania takie bez podania powodów wydają się bardzo niedemokratyczne i godzące w szeroko pojętą wolność jednostki, że użyje takich politycznie poprawnych określeń, i przypominają standardy naszych wschodnich sąsiadów i jedynej, słusznej prawdy.
...
Dlatego też , w wielkim skrócie, postanowiłem Wam Leszcze zaciągnąć ręczny ...
Na parę rzeczy, jak to na emce.
Na której się znalazłem dzięki ZZC.
Osobiście też m.in. dzięki Pani Joli Haron, która wiele godzin spędziła w tej sprawie w Sejmie.
A co zrobił Pan Krzysztof podczas wieloletniego zajmowania etatu związkowego! Chętnie bym się dowiedział, bo i stanięciu okoniem z wiadomym i dającym się przewidzieć skutkiem już wiemy.
Chłopaczki,
Wy się nawet na zabawę w przedszkolu nie nadajecie. Chłopaki z grupy maluszków by Wam łomot zafundowały, zanim Ciocie by zareagowały.
A za poważne rzeczy się zabieracie, matko i córko....
Przestań żreć ten piasek, bo ci całkiem myślenie zamula ...
Kwestia Krzysztofa S. – byłego przewodniczącego jednego z ZOI – informuję, jako członek ZG, że postępowanie zostało przeprowadzone zgodnie ze statutem naszego związku i przepisami powszechnie obowiązującymi oraz w zakresie praw i obowiązków ZG. Cała procedura nadzorowana była przez Mecenasa Rolanda Szymczykiewicza. Dokumenty postępowania są jawne dla obu stron -, tj. dla Krzysztofa i członków ZG, ale nikt z ww. osób nie ma prawa ich upubliczniać. Zgodnie z pouczeniem Krzysztofowi przysługuje sądowa ocena prawna podjętej przez ZG decyzji.Skoro wiesz coś więcej o powodach usunięcia ze związku członka jego zarządu, to podziel się z nami, biednymi szaraczkami, tą tajemną wiedzą.
Krzysztof Skibiński ani mnie ziębi, ani grzeje. Nie miałem okazji człowieka poznać.
Natomiast - jako szeregowy członek związku - wydaje mi się, że mam prawo wiedzieć, co takiego wydarzyło się w strukturach Zarządu Głównego, że jego członek został usunięty, a na forum - zbanowany.
Działania takie bez podania powodów wydają się bardzo niedemokratyczne i godzące w szeroko pojętą wolność jednostki, że użyje takich politycznie poprawnych określeń, i przypominają standardy naszych wschodnich sąsiadów i jedynej, słusznej prawdy.