Krzysztof Skibiński usunięty ze związku?

Muszą się wytłumaczyć , no bo ja tak chcę, co najwyżej ja że szwagrem? ...

Nie muszą się tłumaczyć, bo JA (i tylko JA) tego nie chcę ??

A miałeś ty w ogóle jakiś płaszcz ?!

...
Macie upoważnienie od rzeczonego KS do zajmowania się tą indywidualna decyzją , czy też może Zarząd ZZC udzielił personalnej zgody na jej publiczną personalną obróbkę? Jeśli nie, to zamknąć gęby i wy.....ć. czy to się podoba, czy nie.
...

Masz upoważnienie personalne od Zarządu ZZC do indywidualnych upomnień wobec forumowiczów, wyzywania ich, kreowania rzeczywistości, obracania kota ogonem, autorytarnego orzekania o słuszności, prawdzie i dopuszczaniu treści przedstawianych przez forumowiczów ??

Jeśli nie, to zamknij gębę i ... wiesz, co masz zrobić - czy to ci się podoba, czy też nie.

ps
Przypuszczam, że jednak możesz mieć takie "ciche - na gębę" upoważnienie (być może adminów: @AM Admin, @Igor Raczyński, @ZOI WRO, a nawet @slawomir.siwy, i innych - razem wziętych), bo oficjalnie żaden rozsądny administrator, nie utrzymałby bez stałego "bana" (i to pomimo wielokrotnie zgłaszanych naruszeń regulaminu) tak wulgarnego, egocentrycznego i chamskiego użytkownika jak ty ...

Nie muszą się tłumaczyć, bo JA (i tylko JA) tego nie chcę ??

A miałeś ty w ogóle jakiś płaszcz ?!

Masz upoważnienie personalne od Zarządu ZZC do indywidualnych upomnień wobec forumowiczów, wyzywania ich, kreowania rzeczywistości, obracania kota ogonem, autorytarnego orzekania o słuszności, prawdzie i dopuszczaniu treści przedstawianych przez forumowiczów ??

Jeśli nie, to zamknij gębę i ... wiesz, co masz zrobić - czy to ci się podoba, czy też nie.

ps
Przypuszczam, że jednak możesz mieć takie "ciche - na gębę" upoważnienie (być może adminów: @AM Admin, @Igor Raczyński, @ZOI WRO, a nawet @slawomir.siwy, i innych - razem wziętych), bo oficjalnie żaden rozsądny administrator, nie utrzymałby bez stałego "bana" (i to pomimo wielokrotnie zgłaszanych naruszeń regulaminu) tak wulgarnego, egocentrycznego i chamskiego użytkownika jak ty ...

Zapomniałeś o Premierze i Prezydencie. Do atakowania to prawo jazdy nie potrzebne. W druga stronę to już tak. Karta woźnicy i badania sanepidu też mam dostarczyć, chłopaczki 🙂?

Jeśli nie, to zamknąć gęby i wy.....ć. czy to się podoba, czy nie.

A ty co? Z gestapo?

Akurat w kwestii tego, co inni robili, robią i będą robić niewiele masz do powiedzenia...

Szkoda że nie zdajesz sobie z tego sprawy...

Nienawiść cię zaślepia...

No i co z tego, ze KS usunięty ze zz. Widocznie zasłużył. Zarząd zna sprawę i wszystkie przesłanki do takiego rozstrzygnięcia. Więc i co chodzi?

Ten pseudo raban na forum to tylko dowód na to, że decyzja była prawidłowa .

Jak Wam nie pasuje, to przecież możecie pójść wyznaczoną ścieżką, używając myśliwskiej retoryki.

Póki co, to ZZC robi swoją robotę. Porozmawiajcie z funkcjonariuszami z innych formacji, to Wam się oczy otworzą może. Z ostrożności procesowej nic więcej w tej kwestii nie wskażę, tak enigmatycznie kończąc.

Zapomniałeś o Premierze i Prezydencie. Do atakowania to prawo jazdy nie potrzebne. W druga stronę to już tak. Karta woźnicy i badania sanepidu też mam dostarczyć, chłopaczki 🙂?

No tak, masz piękny zawód - woźnica. 👍
Tylko, że do prowadzenia tramwaju, o którym wspominałeś, bat i cugle nie wystarczą,
zaś badania sanepidu, to nie świadectwo zdrowia (zwłaszcza psychicznego).
Mogę się założyć, że do EM'ki masz pewne + 15 % ...

Back
Do góry