Krzysztof Skibiński usunięty ze związku?

Muszą się wytłumaczyć , no bo ja tak chcę, co najwyżej ja że szwagrem? ...

Nie muszą się tłumaczyć, bo JA (i tylko JA) tego nie chcę ??

A miałeś ty w ogóle jakiś płaszcz ?!

...
Macie upoważnienie od rzeczonego KS do zajmowania się tą indywidualna decyzją , czy też może Zarząd ZZC udzielił personalnej zgody na jej publiczną personalną obróbkę? Jeśli nie, to zamknąć gęby i wy.....ć. czy to się podoba, czy nie.
...

Masz upoważnienie personalne od Zarządu ZZC do indywidualnych upomnień wobec forumowiczów, wyzywania ich, kreowania rzeczywistości, obracania kota ogonem, autorytarnego orzekania o słuszności, prawdzie i dopuszczaniu treści przedstawianych przez forumowiczów ??

Jeśli nie, to zamknij gębę i ... wiesz, co masz zrobić - czy to ci się podoba, czy też nie.

ps
Przypuszczam, że jednak możesz mieć takie "ciche - na gębę" upoważnienie (być może adminów: @AM Admin, @Igor Raczyński, @ZOI WRO, a nawet @slawomir.siwy, i innych - razem wziętych), bo oficjalnie żaden rozsądny administrator, nie utrzymałby bez stałego "bana" (i to pomimo wielokrotnie zgłaszanych naruszeń regulaminu) tak wulgarnego, egocentrycznego i chamskiego użytkownika jak ty ...

Nie muszą się tłumaczyć, bo JA (i tylko JA) tego nie chcę ??

A miałeś ty w ogóle jakiś płaszcz ?!

Masz upoważnienie personalne od Zarządu ZZC do indywidualnych upomnień wobec forumowiczów, wyzywania ich, kreowania rzeczywistości, obracania kota ogonem, autorytarnego orzekania o słuszności, prawdzie i dopuszczaniu treści przedstawianych przez forumowiczów ??

Jeśli nie, to zamknij gębę i ... wiesz, co masz zrobić - czy to ci się podoba, czy też nie.

ps
Przypuszczam, że jednak możesz mieć takie "ciche - na gębę" upoważnienie (być może adminów: @AM Admin, @Igor Raczyński, @ZOI WRO, a nawet @slawomir.siwy, i innych - razem wziętych), bo oficjalnie żaden rozsądny administrator, nie utrzymałby bez stałego "bana" (i to pomimo wielokrotnie zgłaszanych naruszeń regulaminu) tak wulgarnego, egocentrycznego i chamskiego użytkownika jak ty ...

Zapomniałeś o Premierze i Prezydencie. Do atakowania to prawo jazdy nie potrzebne. W druga stronę to już tak. Karta woźnicy i badania sanepidu też mam dostarczyć, chłopaczki 🙂?

No i co z tego, ze KS usunięty ze zz. Widocznie zasłużył. Zarząd zna sprawę i wszystkie przesłanki do takiego rozstrzygnięcia. Więc i co chodzi?

Ten pseudo raban na forum to tylko dowód na to, że decyzja była prawidłowa .

Jak Wam nie pasuje, to przecież możecie pójść wyznaczoną ścieżką, używając myśliwskiej retoryki.

Póki co, to ZZC robi swoją robotę. Porozmawiajcie z funkcjonariuszami z innych formacji, to Wam się oczy otworzą może. Z ostrożności procesowej nic więcej w tej kwestii nie wskażę, tak enigmatycznie kończąc.

Zapomniałeś o Premierze i Prezydencie. Do atakowania to prawo jazdy nie potrzebne. W druga stronę to już tak. Karta woźnicy i badania sanepidu też mam dostarczyć, chłopaczki 🙂?

No tak, masz piękny zawód - woźnica. 👍
Tylko, że do prowadzenia tramwaju, o którym wspominałeś, bat i cugle nie wystarczą,
zaś badania sanepidu, to nie świadectwo zdrowia (zwłaszcza psychicznego).
Mogę się założyć, że do EM'ki masz pewne + 15 % ...

No i co z tego, ze KS usunięty ze zz. Widocznie zasłużył. Zarząd zna sprawę i wszystkie przesłanki do takiego rozstrzygnięcia. Więc i co chodzi?

(...)
a jeśli nie zasłużył? Czy nie warto bronić kolegi? Tak tylko pytam.... To tak jakby powiedzieć o wywalonych ze służby w 2017r - widocznie zasłużyli. Dias znał sprawę i miał wszystkie przesłanki.

a jeśli nie zasłużył? Czy nie warto bronić kolegi? Tak tylko pytam.... To tak jakby powiedzieć o wywalonych ze służby w 2017r - widocznie zasłużyli. Dias znał sprawę i miał wszystkie przesłanki.
I tak samo jakby powiedzieć o setkach zawieszonych i wyrzuconych po postawieniu im zarzutów przez proroka....

Widocznie zasłużyli...

Tyle że 80% z nich zostało przez sąd uniewinnionych...

Połamano im życia, zrujnowano zdrowie...

Każdy ma prawo do obrony i do sądu...

I każdy jest uznawany za niewinnego do momentu prawomocnego skazania...

Ale tele uważa inaczej i już...

Nie uznaje koleżeństwa, przyjaźni, solidarności, wspólnoty...

I wszyscy mają się go słuchać...

Nic nie pasuje lepiej,:

"Kiedy naziści przyszli po komunistów, milczałem,
nie byłem komunistą.
Kiedy zamknęli socjaldemokratów, milczałem,
nie byłem socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem,
nie byłem związkowcem.
Kiedy przyszli po Żydów, milczałem,
nie byłem Żydem.
Kiedy przyszli po mnie, nie było już nikogo, kto mógłby zaprotestować."

Tak Paul,
Paul Joseph. Co o nim napisał historyk, biograf, Peter Longerich? ...
Według niego cierpiał na „narcystyczne zaburzenie osobowości, które sprawiało, że nałogowo szukał uznania i pochwał”. Ponadto był zawodowym, z urodzenia demagogiem.
U ciebie z poparciem, wysłuchaniem i lękiem przed Tobą... Wynik nie imponujący, aby założyć partię, o której marzysz. Ale masz już konkurencję. Wszelakie partie na prawo od prawej strony!

Nie pisz więcej o motorniczym bez tramwaja i nie zajmuj się recepturarzem szczawiowo mirabelkowym. Po prostu ci to nie wychodzi... Pozdrawia SOLDAT, po niemiecku, francusku, włosku i oczywiście rosyjsku (soldier też 😂)

Ostatnia edycja:
Ale Koluniu po rosyjsku, to SOŁDAT.
Jakoś nigdy nie kojarzyłem twojego nicka z żołnierzem.
Znam rosyjski ale słowo "soldat" ma kilka innych znaczeń ...

Mam już oficjalne potwierdzenie w dniu 2 października br. Zarząd Główny Związku Zawodowego Celnicy PL pozbawił członkostwa przewodniczącego ZOI w Szczecinie Krzysztofa Skibińskiego. Krzysztof jest - a raczej był w nim od lutego 2008 r., czyli tak naprawdę od jego początków. Organizował struktury na szczeblu wojewódzkim i od 2016 roku był przewodniczącym tych struktur. Od wielu lat był również członkiem Zarządu Głównego.
Mam nadzieję że Krzysztof przekaże więcej informacji na ten temat, o ile nie posunięto się do pozbawienia go dostępu do forum.
Liczę że ktoś z Zarządu Głównego wyjaśni, co takiego istotnego się wydarzyło, że usunięto ze struktur tak zaangażowanego związkowca.

Powaliło Was już całkiem.
Dekielki nie 3mają zwyczajnie 🙂.

Krzywdę to Wy właśnie Mu wyrządzacie tą pseudo obroną pokrzywdzonego i uciskanego.

Który nie potrafił (najprawdopodobniej).

Wywalony że służby = siurnięty ze związku zawodowego czy jego jakiegoś ciała statutowego.

Gra tu idzie o dużo większe rzeczy, teraz tego jestem pewien.

Zarządzie ZZC gratuluję skutecznego działania 🙂 poprzedzonego realną oceną sytuacji.

Back
Do góry